Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε έβαλα το AC το 3 και έχω κάτι κολλήματα στο 2ο sequence μήπως θυμάσαι τότε που το βάλες και συ αν είχες τίποτα περίεργα freezes?

Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο σοβαρό bug?

Posted

Το έχω αγορασμένο και δεν το έχω παίξει ακόμα.

Posted

Ρε έβαλα το AC το 3 και έχω κάτι κολλήματα στο 2ο sequence μήπως θυμάσαι τότε που το βάλες και συ αν είχες τίποτα περίεργα freezes?

Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο σοβαρό bug?

otan mpeneis vostoni peftei to FPS, kane update tin karta grafikon

Posted

otan mpeneis vostoni peftei to FPS, kane update tin karta grafikon

Ρε συ τι απάντηση έδωσες στο παιδάκι και εσύ... Αν είναι δυνατόν... Βοήθεια ζητάει ο,χι τίποτα άλλο....

Posted

Ρε συ τι απάντηση έδωσες στο παιδάκι και εσύ... Αν είναι δυνατόν... Βοήθεια ζητάει ο,χι τίποτα άλλο....

afti einai i lisi re, kai egw ixa 9ema 5 fps mou eftane, ekana update kai meta estrose

Posted

afti einai i lisi re, kai egw ixa 9ema 5 fps mou eftane, ekana update kai meta estrose

Εεε δεν διαφωνώ αλλά έτσι όπως του τα έλεγες μου φάνηκε λες και του έκανες "Επίθεση" μέσω της απάντησης σου :LOL:

Posted

Εεε δεν διαφωνώ αλλά έτσι όπως του τα έλεγες μου φάνηκε λες και του έκανες "Επίθεση" μέσω της απάντησης σου :LOL:

???

Posted

Το μισό από το 1ο sequence έχω παίξει.

και γω το έχω αγορασμένο απο Steam αλλά δεν νιώθει μου πετάει ένα crash και αμα πατήσω Αlt+shift+tab και πάω επιφάνεια εργασίας τίποτα δεν ανοίγει το παράθυρο ακούγονται τα πουλάκια αλλά το παιχνίδι δεν νιώθει. Το χουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα.. λελ.

Posted

Πρώτον, σκάσε είσαι τραγελαφικός.

Δεύτερον, δεν είναι το update κάτι άλλο είναι είμαι ήδη up-dated.

Posted

και γω το έχω αγορασμένο απο Steam αλλά δεν νιώθει μου πετάει ένα crash και αμα πατήσω Αlt+shift+tab και πάω επιφάνεια εργασίας τίποτα δεν ανοίγει το παράθυρο ακούγονται τα πουλάκια αλλά το παιχνίδι δεν νιώθει. Το χουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα.. λελ.

Εγώ το έχω αγορασμένο το δισκάκι κανονικά. Τα παιχνίδια του Steam μπορούν να βγάλουν εξίσου τα ίδια προβλήματα με τα κατεβασμένα. Απλά στο Steam υπάρχει/θα υπάρξει λύση ενώ στο κατεβασμένο όχι.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...