Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Τι λέει τρελιάρηδες, πως πάει; Δεν πάει φίλε! Με τέτοια ζέστη δεν πάει καθόλου! Έχουμε γίνει κάρβουνα στην Ρόδο.!!!!!
JaharakaL Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Sorry xdem, you are banned from using this forum! shitty attitude, doesnt fit in our community This ban is not set to expire.
BonJovi® Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 back. Ρε θέλω colour membergroup για SMF 2.0.4 έχει κανείς;
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 back. Ρε θέλω colour membergroup για SMF 2.0.4 έχει κανείς; Έχω εγώ. Μισό να ανεβάσω το αρχείο και σου στέλνω λινκ
FinalGod Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kai egw to paradexome, stin 9esi tou FinalGod 9a psifiza nai gia ban xdem alla einai telios prosopiko to 9ema meta3i mas. Να δεις τι μιναρας είσαι......Εγω δεν άρχισα να υπερασπίζομαι τον Dev εσύ νόμιζες ότι το κάνω και άρχισες να μου την λες..... back. Ρε θέλω colour membergroup για SMF 2.0.4 έχει κανείς; και σε μένα έβγαζε errors αλλα βρήκα την λύση μέσω youtube. Τσεκ ιτ
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Να δεις τι μιναρας είσαι......Εγω δεν άρχισα να υπερασπίζομαι τον Dev εσύ νόμιζες ότι το κάνω και άρχισες να μου την λες..... και σε μένα έβγαζε errors αλλα βρήκα την λύση μέσω youtube. Τσεκ ιτ Εντάξει του έστειλα εγώ ρε, Το colorized membergroups θέλει και είναι έτοιμος
drake2wow Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Να δεις τι μιναρας είσαι......Εγω δεν άρχισα να υπερασπίζομαι τον Dev εσύ νόμιζες ότι το κάνω και άρχισες να μου την λες..... re minara exe xari pou varieme na psaxnw palia post, san tora to 9imame pou petaxtikes sto asxeto na iperaspistis to skoupidi
Xplicit7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Σκουπίδια μου θέλατε και tichu κακοί παίκτες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Recommended Posts