MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Είναι και ο Φοίνικας εκεί κοντά τώρα. Θα χάσει τα κλειδιά του και αυτός και θα γίνει lifer. χαχαχαχαχαχα που είναι αυτός ρε; Πάντως γενικά Καλαμάτα πρέπει να είναι πολύ ωραία. Σπουδάζει ένας φίλος μου εκεί και μου έχει πει... παντού μουνιά! από μιλφάρες μέχρι 10χρονα
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Στρατό έχει μπει. xddddddddddddddd Όσο για τα μουνιά ντάξει. Έχει αρκετά και στη σχολή μου. Υπεραρκετά...
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Στρατό έχει μπει. xddddddddddddddd Όσο για τα μουνιά ντάξει. Έχει αρκετά και στη σχολή μου. Υπεραρκετά... έλα καλαμάτα, και κάνε μια βόλτα για μισή ώρα. Δε ξέρω καν που συχνάζουν όλες οι ψώλες, απλά περνάνε, περνάνε, και περνάνε...και περνάνε! Μνιαχχχχχχχχχχχ Που είναι στρατό ο φοίνικας ρε;
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 έλα καλαμάτα, και κάνε μια βόλτα για μισή ώρα. Δε ξέρω καν που συχνάζουν όλες οι ψώλες, απλά περνάνε, περνάνε, και περνάνε...και περνάνε! Μνιαχχχχχχχχχχχ Που είναι στρατό ο φοίνικας ρε; Πρέκας; btw Σπάρτη είναι.
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Πρέκας; btw Σπάρτη είναι. ε η σπάρτη είναι 3 ώρες από πύλο και γύρω στις 2 από καλαμάτα ρε...
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Καμιά ώρα υπολόγιζα. πάντα σκεφτόμουν πως η Σπάρτη είναι κοντά, και φτάνω πιο γρήγορα αθήνα πλέον Distance was longer than expected :< true...
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Και εμένα για κάποιο λόγο μου έχει περάσει πως όλες οι πρωτεύουσες νομών απέχουν από τις αντίστοιχες γειτονικές μία ώρα δρόμο με το αυτοκίνητο επειδή παλιά πήγαινα Ξάνθη-Κομοτηνή σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.
Matthew Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Βασίλη έλα Ν.Ιωνία να φας σουβλάκια,τώρα που μου το θύμισες βαριέμαι να παραγγείλω πωωω... Όσο για τα Everest,μεγαλύτερη αποτυχία δεν υπάρχει,για να μιν θυμιθώ και τις τιμές τώρα. ΧΔ
Recommended Posts