Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ποια ταπείνωσει ρε μπαγλαμά? Που είσαι σε αυτήν την θέση που είσαι επειδή ο HP σου έκανε ρεπόρτς και δεν ήσουν εντελώς useless.

Και τι ασχολήσαι μαζί μου βλάκα,άντε μην βγάλω κάνα copy/paste και γελάει όλο το community με την πάρτι σου,10χρονε που πας να μου την πεις κ'ολας

Posted

Και τι ασχολήσαι μαζί μου βλάκα,άντε μην βγάλω κάνα copy/paste και γελάει όλο το community με την πάρτι σου,10χρονε που πας να μου την πεις κ'ολας

Για κάποια φάση νόμιζα ότι μιλάς με τον εαυτό σου. ο.Ο
Posted

Ποια ταπείνωσει ρε μπαγλαμά? Που είσαι σε αυτήν την θέση που είσαι επειδή ο HP σου έκανε ρεπόρτς και δεν ήσουν εντελώς useless.

6 Μαίου γίνομαι 17 αλλά είσουν πολύ κοντά στη ηλικία μου.Πάλι καλά που δεν έκανα delete τα message μου.
Posted

6 Μαίου γίνομαι 17 αλλά είσουν πολύ κοντά στη ηλικία μου.Πάλι καλά που δεν έκανα delete τα message μου.

na ta 100stiseis re jahakaral, na ziseis na kaneis locks

Posted

Δεν εννοούσα σε ηλικία αλλά δεν πειράζει,κοντά έπεσες.

Μαγκάκι,όλοι μου λένε γιατί τσακώνομαι μαζί σου ,ότι είσαι καλό παιδί και τέτοια. Ίσως έχουν δίκιο αλλά φαίνεσαι πολύ butthut,δεν εξηγείται αλλιώς.

Posted

Δεν εννοούσα σε ηλικία αλλά δεν πειράζει,κοντά έπεσες.

Μαγκάκι,όλοι μου λένε γιατί τσακώνομαι μαζί σου ,ότι είσαι καλό παιδί και τέτοια. Ίσως έχουν δίκιο αλλά φαίνεσαι πολύ butthut,δεν εξηγείται αλλιώς.

Εμένα πάλι όλοι μου λένε ότι τους έχεις πρήξει τ'αρχίδια και κάτι τέτοια..
Posted

Κανείς δεν θα μου κάνει gift ένα signature,αλήτες.

eixes diksei ena pou einai?

Posted

eixes diksei ena pou einai?

Εκείνο το signature ήτανε για πέταμα αλλά δεν ήθελα να του το πω.
Posted

Εκείνο το signature ήτανε για πέταμα αλλά δεν ήθελα να του το πω.

e ntaks :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...