Vazelos Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 φάε φασολάδα, πολύ φασολάδα, είναι πολλα τα αρχίδια να κλάσεις
Dask Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 pl milas kai dn tha sou vgi se kalo ;) Τα ίδια έλεγες και πριν το μπαν. Θα βάλω τη μάνα σου να ξυρίσει το πουλί μου με τα δόντια και μετά να καταπιεί τις τρίχες και να πεθάνει από ασφυξία. Επίσης άφησα έγκυο την αδερφή σου κι αυτό που έφαγες το βράδυ δεν ήταν αρνάκι στο φούρνο αλλά η ωμοπλάτη του πατέρα σου. Ο υπόλοιπος είναι στον καταψύκτη, φύλαξα και για το χειμώνα.
ExTrEmEDwarf Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Τα ίδια έλεγες και πριν το μπαν. Θα βάλω τη μάνα σου να ξυρίσει το πουλί μου με τα δόντια και μετά να καταπιεί τις τρίχες και να πεθάνει από ασφυξία. Επίσης άφησα έγκυο την αδερφή σου κι αυτό που έφαγες το βράδυ δεν ήταν αρνάκι στο φούρνο αλλά η ωμοπλάτη του πατέρα σου. Ο υπόλοιπος είναι στον καταψύκτη, φύλαξα και για το χειμώνα. οιμε χαχαχαχα
Vazelos Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Τα ίδια έλεγες και πριν το μπαν. Θα βάλω τη μάνα σου να ξυρίσει το πουλί μου με τα δόντια και μετά να καταπιεί τις τρίχες και να πεθάνει από ασφυξία. Επίσης άφησα έγκυο την αδερφή σου κι αυτό που έφαγες το βράδυ δεν ήταν αρνάκι στο φούρνο αλλά η ωμοπλάτη του πατέρα σου. Ο υπόλοιπος είναι στον καταψύκτη, φύλαξα και για το χειμώνα. αχαχαχαχα
Dragic Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 re ti me niazei posa account exeis ? se rotise kanis ? ti mou les tin istoria tis zwhs sou
WeirdSituation Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Τα ίδια έλεγες και πριν το μπαν. Θα βάλω τη μάνα σου να ξυρίσει το πουλί μου με τα δόντια και μετά να καταπιεί τις τρίχες και να πεθάνει από ασφυξία. Επίσης άφησα έγκυο την αδερφή σου κι αυτό που έφαγες το βράδυ δεν ήταν αρνάκι στο φούρνο αλλά η ωμοπλάτη του πατέρα σου. Ο υπόλοιπος είναι στον καταψύκτη, φύλαξα και για το χειμώνα. final fantasy XXXXXXXIIIVVVXXXXXX
MiraDBZ Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Dragic επειδή σε συμπάθησα, αν φάω μπαν, κάθε μέρα θα σου στέλνω pm με τη στάση που πήρα τη μάνα σου εκείνη τη μέρα. Κάθε μέρα αυτό θα γίνεται.
Dragic Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Τα ίδια έλεγες και πριν το μπαν. Θα βάλω τη μάνα σου να ξυρίσει το πουλί μου με τα δόντια και μετά να καταπιεί τις τρίχες και να πεθάνει από ασφυξία. Επίσης άφησα έγκυο την αδερφή σου κι αυτό που έφαγες το βράδυ δεν ήταν αρνάκι στο φούρνο αλλά η ωμοπλάτη του πατέρα σου. Ο υπόλοιπος είναι στον καταψύκτη, φύλαξα και για το χειμώνα. ontos eisai senariografos o.O
Vazelos Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 re ti me niazei posa account exeis ? se rotise kanis ? ti mou les tin istoria tis zwhs sou ένα ολόκληρο φόρουμ σε λέει καθυστερημένο. Well done
Dragic Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ένα ολόκληρο φόρουμ σε λέει καθυστερημένο. Well done olokliro forum ? gia pes mou pioi... na kserw gt to olokliro forum dn ine 3-4 panilithioi
Dask Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ontos eisai senariografos o.O Το kama sutra με τη μάνα σου το έγραψα.
Dragic Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Είναι ωραία ιδέα που θα εφαρμόσω απ'αύριο. esu pl monos sou milas ? o.O
MiraDBZ Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 olokliro forum ? gia pes mou pioi... na kserw gt to olokliro forum dn ine 3-4 panilithioi Πάλι flame. Δεν τα γλιτώνεις τα -.
Vazelos Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 olokliro forum ? gia pes mou pioi... na kserw gt to olokliro forum dn ine 3-4 panilithioi κάνε ένα τόπικ με Poll
Recommended Posts