Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Αυτό δεν είναι activity. Το να μπαίνουν σαν guests 100 άτομα και να κοιτάνε l2 topics από το 2008 δεν μου λέει κάτι. Ναι ρε μαλάκα,ενώ το να είστε 30 και να σπαμμάρετε non-stop,τι να το κάνω. Το ότι είμαι εδώ είμαι μόνο και μόνο για τα topic m, και αυτά όταν είναι από το κινητό τα κάνω bump.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Nai ok to egrapsa kapios viastika to 3erw gi auto to dior8osa! oxi aplos sou lew den 8elo tipota aplos to eipa gia na di3w oti den einai toso eukola opos to eipes to na vghs e3w mia tetia mera. άμα δεν βγεις θα πέσεις σε κατάθλιψη, έχω χάσει κόσμο και εγώ και ξέρω.
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ναι ρε μαλάκα,ενώ το να είστε 30 και να σπαμμάρετε non-stop,τι να το κάνω. Το ότι είμαι εδώ είμαι μόνο και μόνο για τα topic m, και αυτά όταν είναι από το κινητό τα κάνω bump. Πάντος έκει έχουμε ωραία meme.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ναι ρε μαλάκα,ενώ το να είστε 30 και να σπαμμάρετε non-stop,τι να το κάνω. Το ότι είμαι εδώ είμαι μόνο και μόνο για τα topic m, και αυτά όταν είναι από το κινητό τα κάνω bump. δεν σπαμμάρουν, συζητάνε ελεύθερα. δεν έχω καθόλου κανόνες απλά είναι ανθρωπιστές. Δεν το εκμεταλεύονται, μιλάνε ανοιχτά για οποιοδήποτε θέμα έχουν θέληση να μιλήσουν. Δεν υπάρχει ένας που θα μπει και θα γράφει μαλακίες ή θα σπαμμάρει χωρίς λόγο. Γι αυτό το άνοιξα.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 btw γαμιέται η forthnet? Δεν έχω θέμα, με 1.8Mb/s κατεβάζω και δεν κολάει ούτε το youtube σε 1080p
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Colin at 05:52:26 PM Should be just a few minutes until all services are restored. :)
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Δεν έχω θέμα, με 1.8Mb/s κατεβάζω και δεν κολάει ούτε το youtube σε 1080p Κολάω σε κάτι άκυρες στιγμές και ο φίλος μου έφαγε dc και ακόμα να μπει... έλεος
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Κολάω σε κάτι άκυρες στιγμές και ο φίλος μου έφαγε dc και ακόμα να μπει... έλεος Μπορεί να είναι θέμα περιοχής, εδώ κρήτη πάντως δεν κολλάει
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ναι ρε μαλάκα,ενώ το να είστε 30 και να σπαμμάρετε non-stop,τι να το κάνω. Το ότι είμαι εδώ είμαι μόνο και μόνο για τα topic m, και αυτά όταν είναι από το κινητό τα κάνω bump. Δεν σπαμμάρουμε, μιλάμε.
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Το να βάζεις όλη μέρα αυτό :happyforever: και να σου απαντάει ο άλλος με αυτό :rage: επί 20 σελίδες αυτό είναι σπαμ
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Colin at 05:52:26 PM Should be just a few minutes until all services are restored. :) home sweet home :yucan:
Recommended Posts