ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 not sure if trolling or just bad admin κάθε φορά που γίνεται κάτι σπας μπάλες, πραγματικά ειδικά με τα avatars που θες πάντα να είναι το δικό σου στο κατάλληλο μέγεθος και ας μην σε νοιάζει αν χαλάσω τα dimension των άλλων και τα awards λελ
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 not sure if trolling or just bad admin Αντί να πάρει το το κολιέ της Asuna θα πάρει το άλλο που είναι από αλουμινόχαρτο.
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 κάθε φορά που γίνεται κάτι σπας μπάλες, πραγματικά ειδικά με τα avatars που θες πάντα να είναι το δικό σου στο κατάλληλο μέγεθος και ας μην σε νοιάζει αν χαλάσω τα dimension των άλλων και τα awards λελ Fix dem forum.
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 κάθε φορά που γίνεται κάτι σπας μπάλες, πραγματικά ειδικά με τα avatars που θες πάντα να είναι το δικό σου στο κατάλληλο μέγεθος και ας μην σε νοιάζει αν χαλάσω τα dimension των άλλων και τα awards λελ Δεν χαλάνε τα dimension των άλλων, τα awards τα ζητάνε κι άλλοι. σοζ, εσύ έλεγες πείτε μου τι να κάνω λελ τοσα πολλά λελ
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Αντί να πάρει το το κολιέ της Asuna θα πάρει το άλλο που είναι από αλουμινόχαρτο. λελ Δεν χαλάνε τα dimension των άλλων, τα awards τα ζητάνε κι άλλοι. σοζ, εσύ έλεγες πείτε μου τι να κάνω λελ τοσα πολλά λελ λελ λελ.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 κάνουμε χάρη στο mxc και τους το έχουμε active για κανα δυο ώρες
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 so mad για πόσο καιρό σου είπε ο γιατρός να μην τραβάς μαλακία;
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 λελ ακούγομαι κακός, αλλιώς το είχα διατυπώσει στο μυαλό μου
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 κάνουμε χάρη στο mxc και τους το έχουμε active για κανα δυο ώρες Πάλι ψάχνεις δικαιολογίες για να καλύψεις πως το host είναι σε δημόσιες τουαλέτες.
Recommended Posts