Vkouk Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 γαμιέται το αοδε. εμένα θα με γαμήσει ο στρατός.
`PrivaTe Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 εμένα θα με γαμήσει ο στρατός. afou kaneis mlkia pou beneis twra re mlka
Vkouk Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 afou kaneis mlkia pou beneis twra re mlka πότε να πάω ρε?
Noble® Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Βασικά, χωρίς να έπαιζα στο game υποθέτω ότι ο Sion και ο Mundo σε βγάζανε off-fight. Για αυτό έπρεπε να βγάλεις κανένα QSS αντί για GA που βγάζει stun/exhaust και δίνει και MR που χρειάζεται για να τους κάνεις counter. δεν φαρμαρεις ποτε αν μονιμως ειναι 4 στο bot.ο Γιορικας ο Μουντο κ ο Σιον κανουν φλας κ ignoreολη την ομαδα για να πεσουν πανω μου να με stunnαρουν.οπως κ να χει. τωρα ηρεμησα
Xounta Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 δεν φαρμαρεις ποτε αν μονιμως ειναι 4 στο bot.ο Γιορικας ο Μουντο κ ο Σιον κανουν φλας κ ignoreολη την ομαδα για να πεσουν πανω μου να με stunnαρουν.οπως κ να χει. τωρα ηρεμησα Uncle :*
Recommended Posts