PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ok problem solved Πρέπει να το βάλεις στο κέντρο γιατί έτσι χάνει..
Darule Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Μπροστά στην sig του φίλου Pwnz0r που είναι η αποτυχία του κεντραρίσματος η δικιά μου είναι αριστούργημα. Τώρα χωρίς πλάκα σου λείπει ένα (-. στην αρχή εάν το μετρήσεις είναι από το κέντρο προς τα αριστερά 59 χαρακτήρες ενώ προς τα δεξιά είναι 62 οπότε κάνε κάτι ;) τυχαία το είδα..
ExTrEmEDwarf Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Μπροστά στην sig του φίλου Pwnz0r που είναι η αποτυχία του κεντραρίσματος η δικιά μου είναι αριστούργημα. Τώρα χωρίς πλάκα σου λείπει ένα (-. στην αρχή εάν το μετρήσεις είναι από το κέντρο προς τα αριστερά 59 χαρακτήρες ενώ προς τα δεξιά είναι 62 οπότε κάνε κάτι ;) τυχαία το είδα.. πες μου πόσο καμένος είσαι για να κάτσεις να μετρήσεις όλα τα (-.(-.(-.-).-).-)
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ρε μαλακα φινιτο τι βλακας που εισαι δεν μπορω αλλο χχαχχαχα
Darule Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 πες μου πόσο καμένος είσαι για να κάτσεις να μετρήσεις όλα τα (-.(-.(-.-).-).-) oxi kamenos periergos kai den ta metrisa 1 1 re exoume notepad++ Episis posoi apo esas mpenoun armorgames kai kongregate kai den tous boleuei to search? skeftome na ftiaksw 1 advanced search osoi mpenoun as mou poun.
GStyle Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 hell no, vale lgo justin pou aresei se ola ta trela agorakia
Recommended Posts