Jump to content

Να ξεκαθαρισω κατι.

InTheEndॐ

Recommended Posts

Eσυ βασικά, άμα σταματήσεις να λες μαλακίες καθέ λίγο και λιγάκι θα ταν καλύτερο για σένα. Είναι δυνατόν να το κάνε ο ελφο? δηλαδή η καθυστερημένος πρέπει να ναι κάποιος για το σκεφτεί αυτό η βλαμμένος ένα απο τα δύο. Προτού πεις κάτι σκέψου το λίγο.

POIOS LEEI MALAKIES??? THELEIS NA SOU DEIKSW TI LEEI STA PRIVE MOU? XWRIS NA TOU EXW DWSEI EGW DIKAIOMA???? AMA THES NP! KAI META ELA PES MOU ESU AN AKSIZEI MEXRI EKEI POU EFTASE!

σιγά μωρέ επειδή το είπα στον elfo και τον zake έπαθες κάτι, εξάλλου όλοι ξέρουμε ποιος βαράει. και εσύ κάθεσαι στο skype και λες μόλις ανοίξει το mxc θα έχω 0 κάρμα. όποιος θέλει δίνω και φωτογραφίες. ββ

ps: screen is ready.

Ρε μαλακισμενο σου ειπα οτι εκανα πλακα και εσυ σαν καλος τσιρος πας και τα λες ολα βρε αντε αυτοκτονα.

egw twra ama vrw screenshot sto opoio kafiese oti esu to varas gia an ginei o Romeo admin kai esu gold ti xaneis?

to site tou server tou gia na stamatisei na varaei to mxc an to varage autos

kai enas koulos mporei na kanei ddos me ena booter.

nai mwrh loukia efages 5 min attack kai xestike h gria sto aloni

Εγω οτι ελεγα τα ελεγα για πλακα και του το ειπα μετα,και αυτος μου ελεγε οτι το MXC ειναι επειχηρηση κατι τετοιο,επισεις εγω δεν ξερω τιποτα για DDoS ουτε ποσο βαρανε ουτε τπτ,εγω ειπα κατι για πλακα και ο αλλος ο ΤΣΙΡΟΣ πηγε και τα ειπε σε σενα.

Stephen-Colbert-Popcorn.gif

Gamiete i papadia kai olo to xwrio tin plironi... To lew eugenika to nick m den einai poutsa gia na to xwnete se ka8e 8ema.

Thanks.

έτσι φαγωθήτε μεταξύ σας ...

σιγά μωρέ επειδή το είπα στον elfo και τον zake έπαθες κάτι, εξάλλου όλοι ξέρουμε ποιος βαράει. και εσύ κάθεσαι στο skype και λες μόλις ανοίξει το mxc θα έχω 0 κάρμα. όποιος θέλει δίνω και φωτογραφίες. ββ

επειδή είχα καιρό να μπω ποιος είναι που βαράει ?

μην ξεκινάτε μαλακίες με DDOS , ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό ....

Ελφο μαλακίες κανεις ...

έτσι φαγωθήτε μεταξύ σας ...

επειδή είχα καιρό να μπω ποιος είναι που βαράει ?

μην ξεκινάτε μαλακίες με DDOS , ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό ....

Ελφο μαλακίες κανεις ...

δεν μπορώ να δώσω τον ddoser, αλλά σε λίγο θα δείτε διάφορα.

ναι τον άλλον τον έδωσες όμως ....

αααα ρε .........

πάντως όπως είπε ο ΕΛΦΟ ο καθένας μπορεί να κάνει τέτοια επίθεση και για αυτό θα ήταν καλό να μην ξεκινάτε μαλακίες γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταλήξει σε καλό gia kanenan

έχω λόγο που τον δίνω.

1) έβρισε την οικογένεια μου, χωρίς λόγο.

2) το παίζει τόσο πολύ:/

θα δείτε στις φωτογραφίες ότι έχω δίκαιο.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...