Jump to content
  • 0

[HELP] Provlima me to anoigma tou server.

Question

Posted

Καλησπερα,

Χρησιμοποιω το l2jproject για gracia final.

1)Ακολουθησα το guide του papaditsa και μεχρι ενα σημειο ηταν ολα κομπλε.Μετα μου πεταχτηκε ενα προβλημα στο database_installer στο οποιο δεν εβρισκε το my_sql γιατι ηταν σε αλλο φακελο απο τον οποιο εψαχνε.Ετσι λοιπον εγω εκανα C/P τον φακελο του sql και τον πηγα εκει που το database_installer τον εψαχνε και δεν τον εβρισκε.Και τελικα φενεται οτι δουλεψε ,διοτι εκανε το install.Ομως οταν πηγα να ανοιξω τον σερβερ απο "startGameServer" και το login "startLoginServer" δεν ετρεχαν κανονικα τα java παρα μονο δειχνοντας μια ιδια προταση την οποια δεν μπορω να την καταλαβω ακομα γιατι τρεχει συνεχως και δεν καταλαβαινω τι λεει.

Μηπως ξερετε πιο ειναι το προβλημα?? θα ειμουν ευγνομων αν με βοηθουσατε .

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.!!

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Λοιπον επειδι βλεπω οτι κανεις δεν απανταει

οταν ανοιγω το java μου λεει τα παρακατω συνεχεια

Starting L2J Game Server.

'java' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή,εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.

Admin Restart ....

Μπορω να εχω απο καπου βοηθεια η περιμενω ασκοπα??

• 0
Posted

μανθο επειδη βλεπω με εχεις βοηθησει σε πολλα θα ηθελες να σου δωσω η να μου δωσεις το skype σου για περετερω προβληματα μου ?? για να μην κανω και πολλα τοπικς φιλε...πραγματικα θα ειμουν ευγνομων .

• 0
Posted

Κατέβασε το java ξανά και μετά δοκίμασε να κάνεις register server και κάνε το hexid και ύστερα δοκίμασε ξανά και πες