Jump to content

Eλπίζω να μην έχουμε αυτό το αποτέλεσμα στις εκλογές


Vampirenios

Recommended Posts

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Προς τον κ. Μάριο Ντράγκι, Πρόεδρο ΕΚΤ

 

 

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2012

 

 

Αγαπητέ Πρόεδρε Ντράγκι,

 

 

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

 

 

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μιαν Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

 

 

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη φοροδιαφυγή.

 

 

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.

 

 

* Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και το Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξει την προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.

 

 

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.

 

 

Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

 

 

Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.

 

 

Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Αντώνης Σαμαράς

 

 

Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

 

Μιας και μιλήσαμε για επιστολές.Αυτή την επιστολή είχε στείλει ο Αντωνάκης τον Φεβρουάριο που ψήφισαν το Μνημόνιο 2 και τώρα μας μιλάει για επαναδιαπραγματεύσεις κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι ο χειρότερος.Άκουσα ότι κυκλοφορεί βίντεο στο net  με αυτόν να παραδέχεται ότι λέει μαλακιες για να πάρει ψήφους.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι ο χειρότερος.Άκουσα ότι κυκλοφορεί βίντεο στο net  με αυτόν να παραδέχεται ότι λέει μαλακιες για να πάρει ψήφους.

 

Πριν κανένα χρόνο που έλεγε για καταγγελία τον μνημονίων βγήκε στη Γαλλία, όπου είπε ότι όλα αυτά τα έλεγε για προεκλογικούς σκοπούς.

Link to comment
Share on other sites

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ή Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 30 % ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ 21%? ΑΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ..

eno ama vgei h ND mia xara 8a eimaste ta idia skata me oles tis xronies.

Link to comment
Share on other sites

ενω την επιστολη Τσιπρα προς Ευρωπαιους περι αναδιαπραγματευσης αντι καταγγελιας που υποστηριζει τωρα ?

Εξαλλου ενα εχω να πω η υπογραφη ή οι υπογραφες που μπηκαν δεν εχουν καμια απολυτως αξια ετσι οπως μπηκαν βγαινουν ..

 

Επισης για κατι μ@λ@κιες που και καλα αυτος δεν ειχε σχεση με Συριζα ..

Link to comment
Share on other sites

δεν είναι μόνο εκεί το θέμα. Βλέπω μέσα στο κέντρο της πόλης αρκετούς (ηλικία)25-30-40-50 να λένε χ.α. και πως πολύ καλά έκανε ο κασιδιάρης.

εαν πάμε έτσι καταστραφήκαμε....

kai egw x8es perasa apo 1 manaviko kai akousa na lene pws 8a riksoun XA

episis gia cafe pou imoun eixe kati pappoudes kai to idio elegan...

opote mporei na einai akrivis auti ;) zougla.gr itan akrivis tin proigoumeni fora

Link to comment
Share on other sites

ενω την επιστολη Τσιπρα προς Ευρωπαιους περι αναδιαπραγματευσης αντι καταγγελιας που υποστηριζει τωρα ?

Εξαλλου ενα εχω να πω η υπογραφη ή οι υπογραφες που μπηκαν δεν εχουν καμια απολυτως αξια ετσι οπως μπηκαν βγαινουν ..

 

Επισης για κατι μ@λ@κιες που και καλα αυτος δεν ειχε σχεση με Συριζα ..

Υπάρχει συνέντευξη του και με βουλευτή της ΝΔ...Από τη στιγμή που από το ίδιο το κόμμα διαψεύδει ότι ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ τι το ψάχνεις ; Ψάξε στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών που λέτε ότι ήταν υποψήφιος και αν βρεις το όνομα του έλα πες το.

 

Επίσης μάθε να διαβάζεις στόκε, είπε ότι το Μνημόνιο απονομιμοποιήθηκε και πρέπει να επανεξετάσουμε ΟΛΗ τη στρατηγική της Ευρώπης.

Link to comment
Share on other sites

Γιατι ακριβως καταστραφηκαμε αν βγει ο Τσιπρας?

Γιατί θα βγούμε από το ευρώ συμφωνα με τους φωστήρες!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί θα βγούμε από το ευρώ συμφωνα με τους φωστήρες!

 

Εντωμεταξυ ουτε οτι θα βγουμε απτο ευρω ειπε ποτε, ουτε οτι θα κρατησουμε ολους τους μεταναστες.

 

Ισα ισα ζωαδια που θα δωσει χαρτια σε ολους τους μεταναστες και παραληλα με την καταργηση του δουβλινου 2 θα συνεχισουν ολοι προς την ευρωπη που πραγματικα θελουν να πανε. Γιαυτο και ερχονται εδω, μη νομιζετε οτι γουσταρουν την Ελλαδα και το παρετε και πανω σας.

Link to comment
Share on other sites

«Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».

 

Πού είναι το παράλογο ;

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Posts

    • Welcome to my store :  https://topestore.mysellix.io/fr/ 2015-2022 Aged Discord Account 2015 Discord Account : 50.99 $ 2016 Discord Account : 10$ 2017 Discord Account :3.99 $ 2018 Discord Account : 3.50$ 2019 Discord Account : 2.70 $ 2020 Discord Account :1.50$ 2021 Discord Account :0.99$ 2022 Discord Account :0.70$ Warranty :Lifetime Payment Methods : Crypto/ PayPal Contact Me On Discord Or Telegram Discord : @ultrasstore11 Telegram : https://t.me/ultrastore1 Welcome to my store :  https://topestore.mysellix.io/fr/ 2015-2022 Aged Discord Account 2015 Discord Account : 50.99 $ 2016 Discord Account : 10$ 2017 Discord Account :3.99 $ 2018 Discord Account : 3.50$ 2019 Discord Account : 2.70 $ 2020 Discord Account :1.50$ 2021 Discord Account :0.99$ 2022 Discord Account :0.70$ Warranty :Lifetime Payment Methods : Crypto/ PayPal Contact Me On Discord Or Telegram Discord : @ultrasstore11
    • L2 ArenaWar: Low Rate PvP Server with Free Buffs & Autofarm [PVP]⚔️ [Free]🆓 Classic Interlude with  3x XP rates! Free starter pack(no grade) to kickstart your adventure! Autofarm for convenient grinding! Free buffs to keep you fighting fit! (2 job buffs) No experience loss on death! (Except with Karma) Clear Karma system to keep things fair! ⚖️ Active community of 800-1k players! Join our Discord to learn more! >> Discord <<     Server website: https://l2arenawar.com/en/    
    • This is dedication! 2 years working on a problem. Congratulations!
    • You indeed have to save player position over Enterworld to properly clean it up later (if you don't, even trying to delete packet content would eventually keep it up), that's what we do with debug packet (which is a reusable Map of ExServerPrimitive packets) on aCis.   It doesn't solve the FPS stuttering - more you draw/delete lines, more your client becomes laggy. It's like if client wasn't deleting drawn points/lines properly, but instead simply hide them and redrawn content above.   If you got a solution, I would happy to integrate it.   You should check aCis#Player _debug packet integration, it allows very big amount of lines/points to be drawn, it is also reusable.   https://gitlab.com/Tryskell/acis_public/-/blob/master/aCis_gameserver/java/net/sf/l2j/gameserver/model/actor/Player.java?ref_type=heads https://gitlab.com/Tryskell/acis_public/-/blob/master/aCis_gameserver/java/net/sf/l2j/gameserver/network/clientpackets/EnterWorld.java?ref_type=heads  
    • we sell website templates, make websites to order. Great selection at very good prices. My contacts discord : advert1231 telegram : https://t.me/ggwpins  
  • Topics

×
×
  • Create New...