Jump to content
  • 0

{Request}L2j Own Pack

Question

Posted

Γεια σας παιδιά. Θέλω κάποιος να μου κάνει ένα pack. Μιλάμε για Interlude. Όπως είναι το L2jFrozen ή το L2jKatara(L2 Leviticus). Θέλω να έχω ένα δικό μου pack γιατί θέλω να τον δώσω σε εταιρία και θέλω να έχω δικό μου. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου PM..

Recommended Posts

• 0
Posted

Να μην τα πολυλογουμε και τσαμπα και καλο δε θα βρεις τελος.

Παμε τωρα στο κυριο μερος. Τι εννοεις λεγοντας πως να κανουμε ενα pack?

Κανεις compile l2j καθαρο ή οτι αλλο θες , και απλα περνας οτι θελεις. Τωρα αν ξεκινησεις με l2j , δε θα καταφερεις και τιποτα σπουδαιο αν δεν ξερεις java. Αν κατσεις να μαθεις λιγο java , και να μπορεις να χειριζεσαι λιγο πολυ το source , τοτε κατι γινεται.

Εκεί που γράφει l2jfrozen console να γράφει l2jserver by Μ@n80$ και να είναι βασισμένο σε l2j clean. Όπως είναι το L2jKatara

• 0
Posted

Εκεί που γράφει l2jfrozen console να γράφει l2jserver by Μ@n80$ και να είναι βασισμένο σε l2j clean. Όπως είναι το L2jKatara

diladi thes ena diko sou project based se l2jserver

prepei na to eixa dei to pws to kaneis auto edw sto forum psakse

• 0
Posted

lol; Το gameserver.bat αλλαζεις για να το κανεις αυτο.

• 0
Posted

Egw boro na sou kano ena compile gt dn einai tpt kai na sto dwso ama meta apokh kai pera 8es kath parapano diavase kana odhgw!

• 0
Posted

lol; Το gameserver.bat αλλαζεις για να το κανεις αυτο.

Ειλικρινα το πιστευεις αυτο?

• 0
Posted

Ειλικρινα το πιστευεις αυτο?

Οποτε ναι , αν γι αυτον αυτο θεωρειται δικο του project, τοτε ναι το πιστευω . Αυτο ειπε αν καταλαβες καλα.

• 0
Posted

Οποτε ναι , αν γι αυτον αυτο θεωρειται δικο του project, τοτε ναι το πιστευω . Αυτο ειπε αν καταλαβες καλα.

Δεν νομίζω,

http://subversion.assembla.com/svn/L2jFrozenInterlude/trunk/gameserver/dist/startGameServer.bat

Δες αυτό,

http://subversion.assembla.com/svn/L2jFrozenInterlude/trunk/gameserver/head-src/com/l2jfrozen/L2Frozen.java

• 0
Posted

Τέλος πάντων κάντε το lock γιατί υπέρ-φορτώθηκε και δεν είναι στο Spam Topics !

locked.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...