pikapa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Γειά σας παιδιά!Είναι έτοιμος ο server αλλά...στην αρχή μια χαρά άνοιγε...αλλά όταν έβαλα το game guard και το ini δεν άνοιγε...και ακόμα προσπαθούμε να βρούμε το πρόβλημα με ένα φιλαράκι αλλά τίποτα και είπα να ρωτήσω εδώ...ξέρετε τι φτέει;Μην μου πείτε ότι φτου κ' απ'την αρχή.... :-\ Καλή Συνέχεια MxC :)
Amphetamine Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Γειά σας παιδιά!Είναι έτοιμος ο server αλλά...στην αρχή μια χαρά άνοιγε...αλλά όταν έβαλα το game guard και το ini δεν άνοιγε...και ακόμα προσπαθούμε να βρούμε το πρόβλημα με ένα φιλαράκι αλλά τίποτα και είπα να ρωτήσω εδώ...ξέρετε τι φτέει;Μην μου πείτε ότι φτου κ' απ'την αρχή.... :-\ Καλή Συνέχεια MxC :) το κανες με φιλε εντιντ?
Destorion Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 deikse mas ti evales sto file edit... Apla kane copy paste edw ta stoixeia pou evales kai isws mporesoume na se voithisoume.
pikapa Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Έχω ξανα ανοίξει σερβερ ξέρω τι βάζω! :P μια χαρά είναι τώρα...είχε κάνει μαλακία το παιδί...χαχα τον έκραξα...ήλιθιος :@ του κάνω θα κάνω ένα ποστ στο mxc...σίγουρα δεν έχεις πειράξει κάτι;και μου κάνει ναι...χαχα Closed Topic και χίλια συγνώμη ρε παιδιά...
Fanky Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Έχω ξανα ανοίξει σερβερ ξέρω τι βάζω! :P μια χαρά είναι τώρα...είχε κάνει μαλακία το παιδί...χαχα τον έκραξα...ήλιθιος :@ του κάνω θα κάνω ένα ποστ στο mxc...σίγουρα δεν έχεις πειράξει κάτι;και μου κάνει ναι...χαχα Closed Topic και χίλια συγνώμη ρε παιδιά... locked.
Recommended Posts