Jump to content

Recommended Posts

Posted

8a er8ei kai esena h wra pou 8a kaneis oikogeneia....

Μακάρι, πιστεύω να βρω κάτι σε άνθρωπο.
Posted

Τι ήταν αυτό το δράμα ; Λοιπόν να πω και εγώ την άποψη μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν:

1)Ο Vazelos όσες φορές έχει φάει ban είναι επειδή κάποιοι κλαιγόντουσαν στον Maxtor και τον απειλούσαν προφανώς γιατί τα παιδάκια πάθαιναν ψυχολογικά επειδή δε ξέρουν να μιλήσουν.

2)Το ότι πληρώνετε το VIP μαγκιά σας και με γούστο σας αλλά δε σημαίνει ότι θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση.

3)Αυτό με τους αρχάριους ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούω ίσως είχε γίνει παλιότερα αλλά το τελευταίο χρόνο τουλάχιστον ίσως και παραπάνω δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό.

Και σχετικά με το πρώτο post(επειδή ξεφύγαμε) ήθελες + rep για c/p guide ; Σοβαρευτείτε λίγο... 

Posted

Τι ήταν αυτό το δράμα ; Λοιπόν να πω και εγώ την άποψη μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν:

1)Ο Vazelos όσες φορές έχει φάει ban είναι επειδή κάποιοι κλαιγόντουσαν στον Maxtor και τον απειλούσαν προφανώς γιατί τα παιδάκια πάθαιναν ψυχολογικά επειδή δε ξέρουν να μιλήσουν.

2)Το ότι πληρώνετε το VIP μαγκιά σας και με γούστο σας αλλά δε σημαίνει ότι θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση.

3)Αυτό με τους αρχάριους ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούω ίσως είχε γίνει παλιότερα αλλά το τελευταίο χρόνο τουλάχιστον ίσως και παραπάνω δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό.

Και σχετικά με το πρώτο post(επειδή ξεφύγαμε) ήθελες + rep για c/p guide ; Σοβαρευτείτε λίγο... 

den eipe kaneis oti ithela na parw + rep..zhthsa to logo pou me ekane o elfo gia akomh mia fora - rep...
Posted

mporw na sou diksw apo tou exeis kanei copy paste to kathe guide pou exeis kanei share.eipame tha antamifteis gia thn douleia sou alla egw den vlepw douleia sou ekei.vlepw copy paste.ksigithika

Mias kai ksereis apo pou ta pernw kane ena post se parakalw ..na ta doume oloii.thanks
Posted

το καλυτερο δραμα του τελευταιου 10ημερου με διαφορα! ειμαι ευλογημενος που το κανω εγω lock κ διαβασα ολο αυτο το τοπικ με την ησυχια μου.

1)ο Βαζελος ετρωγε μπαν για το λογο που ειπε ο Νικολουδος. καποιος θιγοταν κ εβγαινε κ απειλουσε με τη γλυκια καραμελα του ddos.απλο...

2)το οτι πολλοι απο εσας εχετε vip/donator η εχετε κανει δωρεες οπως ειδα αυτες τις μερες δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει κανεις σας καμια διαφορετικη μεταχειριση.εφοσον τα λεφτα αυτα δεν πανε στην τσεπη μου δεν εχω κανεναν ενδοιασμο ουτε εγω ουτε κανεις mod να πραττουμε οπως κρινουμε.

3)Βαμπιρενιε κουραζεις...δεν σε κραταει κανεις με το ζορι εδω μεσα.συνεχισε αν θες αλλα να ξερεις οτι θα φλερταρεις κ με αλλο Ban αν συνεχισεις να κατηγορεις με ψευτικες κοτσανες για μεροληψιες κτλ κτλ.κριμα εισαι...μολις βγηκε το 20ημερο chat ban.δεν εισαι εξυπνος με αυτες τις βλακειες.το αντιθετο δειχνεις.

4)@~Grey Hat~ βαζε credits αν δεν ειναι δικα σου.δεν ξυπνησε ενα πρωι ο ελφο κ ειπε να σου κανει dekarma γιατι σε μισει.

5)ειναι το 1 κ μοναδικο dekarma που σε εχει κανει.μην επιμενεις οτι σε εχει κανει 2.

Elfocrash (6) ~Grey Hat~ (1) - google c/ped guides are not to be rewarded Today at 09:21:54

xryskom (0) ~Grey Hat~ (1) + pola k kala post sto Hacking Tutorials/Guides Today at 02:14:12

Dev (1) ~Grey Hat~ (1) + Keep the good work. 26 May 2012, 00:57:33

Posted

mporw na sou diksw apo tou exeis kanei copy paste to kathe guide pou exeis kanei share.eipame tha antamifteis gia thn douleia sou alla egw den vlepw douleia sou ekei.vlepw copy paste.ksigithika

αυτο ακριβως

Δεν εχουμε κανενα προβλημα με reputation σε copied shares εφοσον αξιζουν, αλλα με ενα οριο.

Guest Elfocrash
Posted

Opws to eipes eimai gamimenos!!! :D

To account einai enws filou pou exei paratisei to mxc gia xari sas, to karma fix egine apo ton maxtora epidi apili8ike kai fovate min xasei to forum, pou stin ousia den 8a ekana egw kati sto forum (gia kako skopo) kai den mou prosferei tpt o maxtor. :)

How you feel araph?

esena na fovh8ei?den thes na aneuasw thn fatsa sou edw na gelasei to miso maxcheaters.kai to karma sou egine 0 epidi esteila pm egw kai o finito na sto kanei reset.den apeilises kanenan kai mhn les oti nane.prosexe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...