Vkouk Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 σαφώς αλλά αφού θες να μάθεις μόνο καλύτερα θα ήταν μόνος. δικιά σου επιλογή Quote
sτrίkε- Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Επισης, να ξερετε για ποιο σκοπο φτιαχτηκε καθε γλωσσα προγραμματισμου. FORTRAN - Γενικης χρησης & επιστημονικες εφαρμογες COBOL - Γενικης χρησης & εμπορικες εφαρμογες ALGOL - Γενικης χρησης PL/1 - Γενικης χρησης LISP - Τεχνητης νοημοσυνης PROLOG - Τεχνητης νοημοσυνης BASIC - Γενικης χρησης VISUAL BASIC - Γενικης χρησης & εκπαιδευτικη PASCAL - Γενικης χρησης C - Γενικης χρησης & προγραμματισμου συστηματων C++ - Γενικης χρησης & προγραμματισμου συστηματων JAVA - Εφαρμογες στο διαδικτυο SQL - Διαχειρηση βασεων δεδομενων Quote
Zake Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Επισης, να ξερετε για ποιο σκοπο φτιαχτηκε καθε γλωσσα προγραμματισμου. FORTRAN - Γενικης χρησης & επιστημονικες εφαρμογες COBOL - Γενικης χρησης & εμπορικες εφαρμογες ALGOL - Γενικης χρησης PL/1 - Γενικης χρησης LISP - Τεχνητης νοημοσυνης PROLOG - Τεχνητης νοημοσυνης BASIC - Γενικης χρησης VISUAL BASIC - Γενικης χρησης & εκπαιδευτικη PASCAL - Γενικης χρησης C - Γενικης χρησης & προγραμματισμου συστηματων C++ - Γενικης χρησης & προγραμματισμου συστηματων JAVA - Εφαρμογες στο διαδικτυο SQL - Διαχειρηση βασεων δεδομενων μας είπε ο καθηγητής μου ότι είναι αντί-sos αυτά Quote
Reptant_ Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 μας είπε ο καθηγητής μου ότι είναι αντί-sos αυτά σε αγαπω Quote
Zake Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 αν πεσουν την γαμησες ομως μας είπε αν πέσουν θα πέσουν σε πολλαπλής, τι να σου πω διάβασε τα μην σε πάρω στο λαιμό μου :P Quote
FinalGod Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 σαφώς αλλά αφού θες να μάθεις μόνο καλύτερα θα ήταν μόνος. δικιά σου επιλογή Και σου ξαναλέω ότι δεν μπορώ μόνος μου.Βασικά δεν έχω το χρόνο για μόνος μου, αν δεν εχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου. Quote
sτrίkε- Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 μας είπε αν πέσουν θα πέσουν σε πολλαπλής, τι να σου πω διάβασε τα μην σε πάρω στο λαιμό μου :P ή αντιστοιχιση. Quote
Vkouk Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 όχι για εμένα :( Τρίτη ΑΟΘ. πάω να τους γαμίσω εκεί Quote
Recommended Posts