Jump to content

[GR]Oι Αnonymous ''επιτέθηκαν'' στη Χρυσή Αυγή...


MixMasteR

Recommended Posts

 

Anonymous #OpGreece - #OpSunBurn (part01)

Oι Αnonymous ''επιτέθηκαν'' στη Χρυσή Αυγή βγάζοντας στη ''φόρα'' προσωπικά δεδομένα μελών της.

 

Οι Anonymous κατάφεραν να διεισδύσουν σε προσωπικούς υπολογιστές των μελών της οργάνωσης και να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά τους δεδομένα.

 

Στόχος Ελλήνων Anonymous έγινε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Οι Anonymous κατάφεραν να διεισδύσουν σε προσωπικούς υπολογιστές των μελών της οργάνωσης και να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά τους δεδομένα που δίνουν στη δημοσιότητα…

Το μήνυμα για την «κατάληψη» της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής από τους Anonymous εστάλη με email στην ιστοσελίδα secnews.gr.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε πέσει θύμα σφοδρής δικτυακής επίθεσης από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπροσθέτως ως συνέχεια της επίθεσης τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής, ανοίγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το κόμμα.

Πολλά από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανόν αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματός τους έχουν στην διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους πάντα) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή (κάτι που είναι φυσικά αδύνατον να επιβεβαιωθεί).

Αξιοπερίεργο είναι όμως το γεγονός, με ποίον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκαν δεδομένα όπως εκλογικοί αριθμοί, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμοί Δελτίων Ταυτότητας, Διευθύνσεις οικίας κ.α.

Επιπλέον σε μήνυμα τους στην ιστοσελίδα στο Facebook των Ελληνων υποστηρικτών του χακτιβιστικού κινήματος προϊδεάζουν για επιπρόσθετες αποκαλύψεις που αφορούν σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

avgi_anony.jpg

anonymousopgreece2.jpg

 

ΠΗΓΗ:e-magazino.gr

Link to comment
Share on other sites

Γυμνές φωτογραφίες του Μιχαλολιάκου βρήκαν ;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Mas ta exoun pri3ei oi anonimous...An 8eloun na kanoun kati na pa na tous skotosoun olous na isixasoume...Bravo kai emeis 3eroume na hackaroume alla den kanoume etsi :p

axaxa tragikos
Link to comment
Share on other sites

Τους ξεβρωμιζουν οι Χρυσαυγιτες το σπιτι και την γειτονια απο τους πακιστανους και αυτο ειναι το ευχαριστω? Ντροπη και αισχος.

Link to comment
Share on other sites

Kala egw pantos osi antipa8oun tin xrisi augi kai to pezoun antiratsistes euxomai mia mera na mpoune sto spiti tous pakistani me kalasnikob na tous biasoun kiolas opws exoun kanei ekatontades fores kai meta 8a doume pios einai antixrisaugitis kai antiratsistis gt se liges meres bolta 8a kanoun sta spitia mas.

Link to comment
Share on other sites

τι λες ρε οι Anonymous δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος απλώς κάνουν όλα αυτά για τον Ελληνικό λαό και μόνο !

 

 

Link to comment
Share on other sites

τι λες ρε οι Anonymous δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος απλώς κάνουν όλα αυτά για τον Ελληνικό λαό και μόνο !

 

pisteueis pos mia omada hackers to kanei gia tn ellada ? i gia n deiksei tin dinami pou exoun wste n paradigmatistoun osoi etoimazoun kati paromoio gia tin diki tous xwra?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...