Jump to content

Question

Posted

Γεια σας παιδιά..

κατέβασα κατι epicwings για να βάλω στον server μου, (τα έκανα όλα όπως έπρεπε)

αλλά δεν μπορώ να περάσω το EpicWings.SQl στην navicat..

το SQl έχει αυτά εδώ μέσα:

INSERT INTO `armor` VALUES

('9710', 'Angel Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9711', 'Fallen Angel Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9712', 'Gargoyle Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9713', 'Chaos Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9714', 'Eva Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9715', 'Netherworld Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0'),

('9716', 'Succubus Wings', 'hair', 'false', 'none', '10', 'wood', 'none', '0', '-1', '0', '0', '0', '0', '0', 'true', 'true', 'true', 'true', '0', '0');

αλά δεν μπορώ να τα περάσω...οποιος μπορεί HELP PLEASE!!

ευχαριστώ!

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

τι εννοείς 'δεν μπορώ να τα περάσω';

σου βγάζει κάποιο error ;

• 0
Posted

εγω έχω μαθει να τα περνάω πατώντας "execute Batch Files"

και μόλις το κάνω μου βγάζει αυτό:

<b>[Err] 1136 - Column count doesn't match value count at row 1

[Msg] Finished - Unsuccessfully</b>

• 0
Posted

Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς. Δεν κατάλαβα το Error σου. Ξέρεις να τα περνάς χειροκίνητα ; Αν ναι πέρασε τα χειροκίνητα. Αν όχι δες εδώ: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=50436.0

• 0
Posted

ευχαριστώ, θα κάτσω να το δοκιμάσω χειροκίνητα..

(και θα σας πω)

όποιος έχει κατι ποιο απλο να μου πει ας το γράψει :$

• 0
Posted

Πιστεύω ότι το να περνάς χειροκίνητα είναι πολύ απλό. Μέσα σε 2 min τελειώνεις. Ελπίζω να μπορέσεις να καταλάβεις πώς να περνάς χειροκίνητα.

• 0
Posted

κατάλαβα πως να τα περνάω χειροκίνητα αλλα το θέμα ειναι οτι το ίδιο πρέπει να κάνω και με ta custom wepons & armors και ειναι πάρα πολλά γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει άλλος τρόπος :/

• 0
Posted

κατάλαβα πως να τα περνάω χειροκίνητα αλλα το θέμα ειναι οτι το ίδιο πρέπει να κάνω και με ta custom wepons & armors και ειναι πάρα πολλά γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει άλλος τρόπος :/

oxi o monos tropos einai na ta perasis me to xeri. dn nmz na eiparxi kapios alos eukolos tropos.

• 0
Posted

οκ τότε θα τα κάνω έτσι..ευχαριστώ πολύ παιδιά!

LOCK καποιος!

τίποτα φίλε μου αν ειπειρχε κανας ευκολος τροπος θα σου λεγαμε 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...