Jump to content

Recommended Posts

Posted

στο σχολείο μου ένας πέρασε Ιατρική Ιωαννίνων πέρυσι χωρίς φροντιστήριο

Ειδική κατηγορία θα ήταν σίγουρα.

Δεν νοείται να γράψεις τόσο ψηλά χωρίς φροντιστήριο , δεν σε αφήνει το σύστημα τέλος

Posted

στο σχολείο μου ένας πέρασε Ιατρική Ιωαννίνων πέρυσι χωρίς φροντιστήριο

Μικρές πιθανότητες  αλλα οχι άπιαστες !!δεν αντιλέγω σ αυτό! εγω μιλαω για τν Μ.Ο
Posted

εμένα η σχολή μου είχε 11300

επειδή με το διάβασμα δεν το έχω ιδιαίτερα και σχολείο δεν κάνουμε μάθημα πήγα φροντ..

έχω βελτιωθεί και αν τα δώσω όλα περνάω χαλαρά..

Posted

εμένα η σχολή μου είχε 11300

επειδή με το διάβασμα δεν το έχω ιδιαίτερα και σχολείο δεν κάνουμε μάθημα πήγα φροντ..

έχω βελτιωθεί και αν τα δώσω όλα περνάω χαλαρά..

για σκεψου την δικια μου π ηθελε αθηνα , ηταν μαθ του 18-19 και τελικα πηγε ΑΤΕΙ σάμου??(μαθηματικό!)

Posted

osoi 8elete pliroforiki 8a gami8eite ligo auto na kserete apo mena

osoi pane gt apla 8eloun na exei sxesi kati me pc na min pane

osoi to goustaroun na kaoun kai na vgaloun matia sta pc kai sta vivlia sta updates kai stin texnologia na paei kai na ginei antagwnistikos

Posted

για σκεψου την δικια μου π ηθελε αθηνα , ηταν μαθ του 18-19 και τελικα πηγε ΑΤΕΙ σάμου??(μαθηματικό!)

οχχ παναγία μου..
Posted

osoi 8elete pliroforiki 8a gami8eite ligo auto na kserete apo mena

osoi pane gt apla 8eloun na exei sxesi kati me pc na min pane

osoi to goustaroun na kaoun kai na vgaloun matia sta pc kai sta vivlia sta updates kai stin texnologia na paei kai na ginei antagwnistikos

auto isxuei ! opoios paei gia programmatismo na skisti sto diavasma..den einai toso apla oso sas fenete sta epal - Genika !

egw proswpika 5o thema eixa grapsei ena programa pascal me 15 ypoprogrammata...se antithesi me ta kompiouterakia pou m mathenan ;)

Posted

η πληροφορική είναι γαμίση ειδικά το ΤΕΙ που θέλω εγώ..

θα μας σκιστεί η κολοτρυπίδα..

Posted

η πληροφορική είναι γαμίση ειδικά το ΤΕΙ που θέλω εγώ..

θα μασ σκιστεί η κολοτρυπίδα..

ston programmatismo ap'oti exw katalavei opou k na pas ta idia skata tha matheis!

skepsou gia kana automatismo..metraei

Posted

ston programmatismo ap'oti exw katalavei opou k na pas ta idia skata tha matheis!

skepsou gia kana automatismo..metraei

εμένα ασχολείτε και με δίκτυα και άλλα πόσα..

μετράει πολύ σου λέω..;)

Posted

εμένα ασχολείτε και με δίκτυα και άλλα πόσα..

μετράει πολύ σου λέω..;)

kai ta dyktia metrane gia tn mono logo oti exeis PARA polles epiloges duleieas....! k egw dyktia kinigisa alla dn m ekatse..w/e ! kalos k o sketos programmatismos xD

Posted

για μένα ο προγραμματισμός είναι απο τα πιο δύσκολα στην τρίτη αυτό που θεωρώ γελοίο είναι το αοθ πας για 17 το χαμηλότερο

Posted

αυτό εξαρτάται και από τη σχολή
Posted

για μένα ο προγραμματισμός είναι απο τα πιο δύσκολα στην τρίτη αυτό που θεωρώ γελοίο είναι το αοθ πας για 17 το χαμηλότερο

αν διαβάσεις καλά ΑΟΘ όντως..εγώ σκατά θα γράψω φυσική..:/

kai ta dyktia metrane gia tn mono logo oti exeis PARA polles epiloges duleieas....! k egw dyktia kinigisa alla dn m ekatse..w/e ! kalos k o sketos programmatismos xD

με συνχωρείς αλλά σκέτο προγραμματισμό κάνω και μόνος..βιβλία/οδηγούς/εξάσκηση..

ναι μεν είναι αλλιώς είτε σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ αλλά εντάξει αν το έχεις μέσα σου τα καταφέρνεις μια χαρά..

Posted

λολ το αεππ είναι γελοίο ειλικρινά. Το μόνο βαρετό που έχει είναι η θεωρία στο 6ο κεφάλαιο.