Dulens. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Μπορώ να αλλάξω το color από τα npc με java code, ή μόνο από patch γίνεται?
0 Fanky Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ΕΑΝ θυμάμαι καλά(δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) είναι client side.
0 Dulens. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 ΕΑΝ θυμάμαι καλά(δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) είναι client side. Client side είναι 1000%, αλλά μήπως είναι και με java code? Γιατί είναι λίγο απίθανο να περάσεις όλα τα npc που έχεις σε ένα server στο patch.
0 `NeverMore Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Client side είναι 1000%, αλλά μήπως είναι και με java code? Γιατί είναι λίγο απίθανο να περάσεις όλα τα npc που έχεις σε ένα server στο patch. δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό που λες ! δεν ξέρω εάν έτυχε να περάσεις ποτέ to αυτό ! μπορείς πχ να βάλεις όποιο χρώμα θες χωρίς client εdit ! διάβασε τον κώδικα και ίσως βρεις εκεί την λύση ! dunoo
0 Dulens. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Τον έχω περασμένο αυτόν τον κώδικα, και νομίζω από εκεί γίνεται. Ευχαριστώ που το ανέφερες. Λογικά από εκεί είναι, γιατί περνάς το id του npc και τα informations. Και πάλι ευχαριστώ.
Question
Dulens.
Μπορώ να αλλάξω το color από τα npc με java code, ή μόνο από patch γίνεται?
6 answers to this question
Recommended Posts