Jump to content

Recommended Posts

Posted

αυτά τα codes που ανέφερες,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απο θέμα δυσκολίας αλλά απαιτούνε μια Χ εμπειρία και σίγουρα πολύ εξάσκηση.

Και να αρχίζω να σου δείχνω πως κάνεις ένα event για παράδειγμα,δεν πρόκειται μετά να καταφέρεις να το γράψεις μόνος σου ούτε να καταλάβεις και πολλά(χωρίς παρεξήγηση έτσι)..αν αρχίσεις με μικρούς κώδικες,για παράδειγμα κάνε ένα npc το οποίο να δίνει σε όλους τους clan leader που έχουνε κάστρο ένα X,Y item.

έτσι ξεκίνα,σιγά σιγά και μετά θα φτάσεις σε σημείο που να βλέπεις κώδικες που νόμιζες ότι είναι δύσκολοι και να λες,

τι είναι αυτά ρε;

αν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το npc(ή οποιος άλλος) και κολλίσεις κάπου κάνε reply εδώ να σε βοηθήσω.ευχαριστώ.

panta to problima m sto java einai dn 3ero pos na arxiso
Posted

panta to problima m sto java einai dn 3ero pos na arxiso

πες μου έναν κώδικα που προσπάθησες,αλλά πραγματικά προσπάθησες να κάνεις και κόλλησες.

για να σε βοηθήσω.

Posted

πες μου έναν κώδικα που προσπάθησες,αλλά πραγματικά προσπάθησες να κάνεις και κόλλησες.

για να σε βοηθήσω.

eixa prospa8isi na ftia3o ta elixirs earth ktlp pou exi sto gracia kai meta gia interlude alla apla skalosa dn ei3era kan pos na arxiso na grafo
Posted

στο συγκεκριμένο δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν έχω παίξει ποτέ gracia +.

Posted

εγώ ακριβώς το ανάποδο ... :P

ον τοπικ

πολύ καλός οδηγός φίλε μου , ο δασκ με πρόλαβε με το κάρμα , πολύ καλή δουλειά , μπράβο συνέχισε έτσι !

Posted

εγώ ακριβώς το ανάποδο ... :P

ον τοπικ

πολύ καλός οδηγός φίλε μου , ο δασκ με πρόλαβε με το κάρμα , πολύ καλή δουλειά , μπράβο συνέχισε έτσι !

Polu kalo bravo sou GJ!

ευχαριστώ.
Posted

για να σε βοηθήσω.

new potion ei8ela na ftia3o kai meta na tous doso effect apo XML
Posted

Και μετα μου λες δεν θελω promote για L2J η L2 Mod.

Νice guide btw.

Posted

Fanky Xwris Na Spamarw to thema sou. poly teleios odigos me boithise poly se kapoia pragmatakia.. an kai kserw c,c++ kai c# pou einai "sxetika" kontini me ton java. aplos twra "an kai arga" me epiase na asxolithw me source code sto l2 :) kai palia bravo gia to post sou!!! :) boithaei poly kosmo sta basika pragmata tou coding kai protrepei gia parapanw eksaskisi kai thelisi gia kati prototipo :)

Posted
[Nightwish" post=2147959" timestamp="1336299003]

Fanky Xwris Na Spamarw to thema sou. poly teleios odigos me boithise poly se kapoia pragmatakia.. an kai kserw c,c++ kai c# pou einai "sxetika" kontini me ton java. aplos twra "an kai arga" me epiase na asxolithw me source code sto l2 :) kai palia bravo gia to post sou!!! :) boithaei poly kosmo sta basika pragmata tou coding kai protrepei gia parapanw eksaskisi kai thelisi gia kati prototipo :)

ευχαριστώ,χάρικα που βοήθησα.
  • 3 weeks later...
Posted

Φίλε μου είμαι νέος στην γλώσσα java. Που μπορώ να δω που θα μπει ο κώδικας; Σε ποιο απο όλα τα αρχεία τις java?

Posted

Φίλε μου είμαι νέος στην γλώσσα java. Που μπορώ να δω που θα μπει ο κώδικας; Σε ποιο απο όλα τα αρχεία τις java?

εννοείς ένα συγκεκριμένος κώδικας που έχεις στο μυαλό σου ; ή ενας τυχαίος;

λοιπόν,είναι απλό..(όχι και τόσο,αλλά θα προσπαθήσω να στο κάνω απλό).

πάρε για παράδειγμα το enterworld.java.. το αρχείο αυτό είναι 'υπεύθηνο' για το τι θα κάνει ο σέρβερ/ο παίκτης όταν κάνει log in.

εκεί θα δεις,αν το ψάξεις,τα πάντα που βλέπεις ότι κάνει ο παίκτης log in.

παράδειγμα,ελένχει αν είναι σε clan,εαν είναι στέλνει στα άλλα μέλη της clan ότι ο Χ,Υ παίκτης μπήκε.

επίσης,θα δεις ότι εκεί κανει load τις ανακοινώσεις του σέρβερ(announcements).