Dask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Εσύ και ο elfocrash. Όσα χρόνια ξέρω το γαμημένο game λαιν ειτζ το λένε, όλοι μα όλοι όμως.
ProJecT Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Εσύ και ο elfocrash. Όσα χρόνια ξέρω το γαμημένο game λαιν ειτζ το λένε, όλοι μα όλοι όμως. Και εγώ έτσι το έλεγα, και το λέω ακόμα :P Αλλά είναι λίνατζ..
Dask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Και εγώ έτσι το έλεγα, και το λέω ακόμα :P Αλλά είναι λίνατζ.. ναι, και το λέει έτσι μόνο η καριόλα στο tutorial όταν φτιάχνεις παίχτη.
ProJecT Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ναι, και το λέει έτσι μόνο η καριόλα στο tutorial όταν φτιάχνεις παίχτη. χαχα. Απο ένα βίντεο το είδα εγώ στο ΕσυΣωλήνευς.
Dask Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 χαχα. Απο ένα βίντεο το είδα εγώ στο ΕσυΣωλήνευς. Και σε αυτό το βίντεο την ίδια καριόλα έχουνε βάλει, γι αυτό.
MiraDBZ Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Δεν διαβάζεται λαιν-έιτζ αλλά λίνατζ. Ναι και επειδή προφέρεται έτσι είμαι σίγουρος πως όλοι το λέτε έτσι. Αφήστε μας ρε μαλάκες.
ProJecT Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ναι και επειδή προφέρεται έτσι είμαι σίγουρος πως όλοι το λέτε έτσι. Αφήστε μας ρε μαλάκες. Αυτό είπα και πριν στον ντασκ..
Vazelos Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Όχι όχι, έχω ρωτήσει το θείο μου που δουλεύει στον Antena
WeirdSituation Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Όχι όχι, έχω ρωτήσει το θείο μου που δουλεύει στον Antena stronk
Recommended Posts