FaCeLeSsPvP Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Exei kaneis kana site gia na pernw rouxa online? na iparxei me8odos antikatabolis an ginete egw exw parei 1-2 apo frozenwave.gr alla den exei kai poli orea .3erei kaneis kanena
Dask Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Σου πουλάω κάτι φανέλες του Rivaldo όταν ήταν στην Barcelona, τις έχω από την 1η Δημοτικού.
MixMasteR Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αγοράζουν κάποιοι ρούχα από το internet. Αν δεν το φορέσεις ή δεν το δεις πως θα το αγοράσεις?
Zake Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αγοράζουν κάποιοι ρούχα από το internet. Αν δεν το φορέσεις ή δεν το δεις πως θα το αγοράσεις? Όταν πας να κάνεις στάμπα στα ρούχα σου ξέρεις πως θα δείχνει όταν θα τη φορέσεις;
MixMasteR Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Όταν πας να κάνεις στάμπα στα ρούχα σου ξέρεις πως θα δείχνει όταν θα τη φορέσεις; Που κολλάει αυτό με αυτό που είπα εγώ?
Zake Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Που κολλάει αυτό με αυτό που είπα εγώ? Αν δεν το φορέσεις ή δεν το δεις πως θα το αγοράσεις?
NotAbastard Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αγοράζουν κάποιοι ρούχα από το internet. Αν δεν το φορέσεις ή δεν το δεις πως θα το αγοράσεις? Στα μεγάλα νούμερα κυρίως, όταν ψάχνεις να βρείς σε μαγαζιά ρούχα να πάρεις, παίρνεις ότι βρείς κι ότι σαβούρα σου έχει αφήσει ο προηγούμενος , ειδικά στις εκπτώσεις. Στο ίντερνετ έχει τεράστια ποικιλία και έχει όλα τα νούμερα , οπότε παραγγέλνεις αυτή που γουστάρεις και καθάρισες. Ειδικά μερικά μαγαζιά τύπου raveready έχουν κάτι πολύ καυλαντουρίστικες μπλούζες που δεν θα τις δείς πουθενά αλλού, ειδικά σε πόλεις όπως Ηράκλειο και Πάτρα.
Zake Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 καυλαντουρίστικες άλλη μια λέξη για το πλούσιο λεξιλόγιο μου, ευχαριστώ.
NotAbastard Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 άλλη μια λέξη για το πλούσιο λεξιλόγιο μου, ευχαριστώ. copyright©
FaCeLeSsPvP Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Nai alla den me boihate kana site pezei?
Zeon® Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ti na to kaneis to site traba se ena magazi kai des.
FaCeLeSsPvP Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 ti na to kaneis to site traba se ena magazi kai des. ta magazia edw pou menw den exoun orea rouxa kai an exoun sta bazoun 50% pio akriba
Zake Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ta magazia edw pou menw den exoun orea rouxa kai an exoun sta bazoun 50% pio akriba skroutz? ebay? or y u no google?
Zeon® Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ta magazia edw pou menw den exoun orea rouxa kai an exoun sta bazoun 50% pio akriba e tote go die.
Recommended Posts