Jump to content

PayPal - Πως να γίνετε verified [Πειραιώς Τράπεζα]

ProJecT

Recommended Posts

Έπειδη κάθε τρεις και λίγο κάποιος κάνει τοπικ για να ρωτήσει.

1ον: Πρέπει να είσαι 18

2ον: Πρέπει να έχεις λογαριασμό στην Τράπεζα

3ον: Πρέπει να έχεις ταυτότητα, Α.Φ.Μ.(το παίρνεις απο το Κ.Ε.Π.) σε φωτοτυπία(και ακόμα 2 φωτοτυπίες απο το κάθενα απο τα παραπάνω, δηλαδή 2 φωτοτυπίες της ταυτότητας και 2 φωτοτυπίες του Α.Φ.Μ.)

4ον: Να έχεις 20 ευρώ μαζί σου(Αν και 5 € χρειάζεται το e-banking και 1.50 € το paypal, να σου μείνουν και 13,5 € στον λογαριασμό σου)

Μέρος 1 - Έκδοση κάρτας και δημιουργία λογαριασμού e-banking

Λοιπόν,

πας σε μία τράπεζα(εγώ προτείνω την Πειραιώς), λες θέλω να βγάλω μια ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα. Σου ζητάει την ταυτότητα και το Α.Φ.Μ.. Βλέπει ότι δεν έχεις λογαριασμό(γιατί οι περισσότεροι δεν έχετε) σου λέει θέλεις να κάνεις(λες και έχεις άλλη επιλογή). Τέλος πάντων κάνεις λογαριασμό, πληκτρολογεί αυτή διάφορες μαλακίες, σου δίνει κάτι χαρτιά να βάλεις υπογραφές. Αφού πάρεις την κάρτα με τα PIN κτλπ της λες θέλω να κάνω και e-banking. Ωραία, για να κάνεις κωδικό στο e-banking πρέπει να δώσεις 5 ευρώ. Πάνε κάνε κατάθεση τα 20 ευρώ με το βιβλιάριο που θα σου δώσει. Μόλις τα κάνεις γυρνάς σε αυτή και αρχίζει πάλι αυτή τα δικά της και σου δίνει και κάτι κωδικούς για να μπεις στο λογαριασμό σου(αν θυμάμαι καλά). Αφού τελειώσεις με όλα αυτά πας σπίτι και μπαίνεις στο account σου στο e-banking.(https://www.winbank.gr/EL/Pages/default.aspx)

Μέρος 2 - Έκδοση εικονικής χρεωστικής κάρτας

Αφού συνδέθηκες στο account ακολουθείς τα εξής βήματα:

1) Χαρτοφυλάκιο (στα αριστερά στο menu είναι)

2) Προπληρωμένη κάρτα WEBUY

3) Έκδοση Κάρτας

4) Εφόσων βγάλεις την κάρτα, πάνε καν' την φόρτιση. Στα αριστερά πάλι

λέει Φόρτιση Κάρτας. Βάλε τα υπόλοιπα 15 που έχεις ή μόνο 1.5 €.

*Εγώ όταν πήγα να κάνω φόρτιση μου ζητούσε κάτι μαλακίες να κάνω, να πάρω τηλέφωνα για να πάρω extraPIN. Αν σας ζητήσει και εσάς αυτή είναι η διαδικασία που ακολούθησα:

Πήρα τηλέφωνο, την λέω θέλω να κάνω εγγραφή στο phone banking αρχίζει με ρωταέι διάφορα για να ταυτοποιήσει ότι είμαι εγώ, μετά μου λέει να περιμένω. Μου λέει θα σε συνδέσω στα ηχογραφημένα για να γίνει(κι άλλη προφανώς) ταυτοποίηση. Μου ζήτησε να γράψω τον αριθμό κινητού μου με διέση στο τέλος και το PIN της χρεωστικής με δίεση στο τέλος. Μετά περίμενα να συνδεθώ με έναν αντιπρόσωπο. Δεν θυμάμαι τι μου έλεγε πάντως έγινε η εγγραφή. 10-15 λεπτά μου πήρε να συνεννοηθώ

5) Αφού το κάνεις, βάζεις κανονικά λεφτά και η κάρτα σου είναι έτοιμη. Πάτα να σου σταλεί σε μήνυμα στο κινητό ο CVC.

Μέρος 3 - Verified

Μπαίνεις στο PayPal, πατάς Verify και ακολουθείς τις οδηγίες. Βάζεις τον αριθμό απο την εικονική κάρτα WEBUY και συνεχίζεις ακολουθώντας τις οδηγίες.

Θα σου πάρει 1,50 € το paypal και καλά για να επιβεβαιώσει ότι είσαι εσύ. Μετά απο 1-4 μέρες πας πάλι στο λογαριασμό σου(e-banking) και πατάς Κινήσεις Κάρτας, Συναλλαγή και μετά Λεπτομέρειες και θα δεις τον τετραψήφιο κωδικό, τον παίρνεις και τον βάζεις στο PayPal.

**Αν έχω κάνει κάποιος λάθος πείτε μου να διορθώσω.

Καλος ο οδηγος αλλα εγω δεν θελω να ανοιξω λογαριασμο 19 ειμαι απλα σκεφτομαι κατι για μετα και δεν θελω να ανοιξω ακομα λογαριασμο χωρις λογαριασμο μπαμπαλα ε?

Καλος ο οδηγος αλλα εγω δεν θελω να ανοιξω λογαριασμο 19 ειμαι απλα σκεφτομαι κατι για μετα και δεν θελω να ανοιξω ακομα λογαριασμο χωρις λογαριασμο μπαμπαλα ε?

Απ' ότι κατάλαβα αναγκαστηκά χρειάζεσαι λογαριασμό.

επισης αρκετες τραπεζες (σχεδον ολες) χρειαζονται εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης προκειμενου να δημιουργησουν λογαριασμο Η υπευθυνη δηλωση που δηλωνει οτι ΔΕΝ κανεις φορολογικη δηλωση σε περιπτωσης μη εισοδηματος.

gia na vgaleis A.F.M pas kai sta kep twra?

giati egw peiga stin efwria

Όχι. Στους μαλάκες πας για αφμ, στο κεπ πας για να σου το φωτοτυπήσουν και εξακρίβωση στοιχείων κτλπ κτλπ

Στην Eurobank ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μου άνοιξαν και έβγαλα prepaid, μόνο ταυτότητα έδωσα ;p