randomnamehere Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Τα παραλες ρε για το Ao.Ειναι οντως πολυ ωραιο αλλα απλα δεν εχει πολλα περιθορεια.Ισως μαχες και σεναριο με μαχη με τον Σατανα.Δεν γινεται τιποτα αλλο.Απλα καλο ανιμε. Μπτγ αν ειναι αρχαριος καλυτερα να μην αρχησει με Αο αλλα με κανενα Angel Beats Μια χαρά είχε .. Ιστορία μέσα στο κολέγιο των εξορκιστών , μάχες με δαίμονες .. Θα μπορούσαν να δώσουν πολύ πράγμα πριν τον φτάσουν στο σατανά .. Τέλος πάντων .. Ξεκίνα Fairy Tail και αφού τελειώσεις δες Ao xd
RєVєnGeR^ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Μια χαρά είχε .. Ιστορία μέσα στο κολέγιο των εξορκιστών , μάχες με δαίμονες .. Θα μπορούσαν να δώσουν πολύ πράγμα πριν τον φτάσουν στο σατανά .. Τέλος πάντων .. Ξεκίνα Fairy Tail και αφού τελειώσεις δες Ao xd Ξεκινα FT και κρατα το Αο για μετα.
randomnamehere Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 BTW έχω κάνει μικρο cosplay από FT :) With love:3
randomnamehere Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Έλα ρε μαλάκες, δώστε μου λινκς....... Στα special Πατησες μωρή xd? http://www.animefushigi.com/ao-no-exorcist-episode-1
Hli4Snet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 egw tha protina na ksekiniseis me Death Note pragmatika tha se porosi apira kai meta pas one piece fairy tail ktlp..
ProJecT Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Επειδή έχει 4352983 καλά μάγνκα, θα αρχίσω απο το Αο που είναι 25 επισόδεια. Μόλις το τελειώσω, αν μου άρεσαν θα συζητήσουμε για άλλα. Προς το παρών μην προτείνετε ^^
randomnamehere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Θυμίζει supernatural το Ao. Τι επεισόδιο είσαι?
ProJecT Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Τι επεισόδιο είσαι? Στο 2ο ήμουν που έλεγε για τους leviathan. Και ο εξορκισμός το ίδιο είναι, εννοώ που βγαίνει μαύρο απο το στόμα.
Recommended Posts