RєVєnGeR^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Μερικές φορές το τρολλάρισμα δεν χωράει παντού. Άσχετα, δεν το κάνεις και καλά. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Οι παλιοι καταλαβενουνε :* Quote
Dask Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Εγώ όχι. Μην βρω το άλλο με το παιδάκι και την μπάλα, δεν θα σταματήσω πάλι. Quote
Lucky Dice Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Εγώ όχι. Μην βρω το άλλο με το παιδάκι και την μπάλα, δεν θα σταματήσω πάλι. ekeino se zalize polu asxhma Quote
Dask Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Εκείνο το έβλεπα πιο πολύ ώρα και από τα 7 Harry Potter μαζί χωρίς να σταματάω. Quote
geokiller Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 @roronoa apodeikseis exeis h apla les diafora? gt kai egw piga na valo nero mia mera kai vrika mesa sto nero mia neraida psofia Quote
Sirocco Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 @Όλους τους ''carebear''. Νομίζω πως είτε ο Μαρξ είτε ο Ιούλιος Καίσαρας , είπε : Για να κατακτήσεις έναν λαό 1)Αλλοίωσε την Ιστορία του έθνους τους 2)Κατέστρεψε τον θεσμό της οικογένειας 3)Κάνε τους να ξεχάσουν τα ήθη τους. Δουλεύει προφανώς. Συμφωνω απολυτα. Προσπαθουν να μας καταστρεψουν το τριπτυχο μας. Πατρις,Θρησκεια,Οικογενεια. Τα 2 τα καταφεραν,προσπαθουν τωρα να απομακρυνουν κοσμο απο τις εκκλησιες. Οι εβραιομασσονοι για οσους δεν καταλαβαν. Αν η λεξη αυτη σας δημιουργει αναστεναγμο και σκεψεις τυπου ''τι λεει ο μαλακας'' , το θεμα δεν ειναι καθολου αστειο και απαιτει σοβαροτητα. Οι γονεις μας εκαναν οτι εκαναν,βρηκαν μια δουλεια,εμεις τι θα κανουμε? Μας καταστρεφουν οτι ονειρευομασταν απο μικρα παιδια,ξευτιλιζουν το ονομα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Ακουω μερικα ηλιθια παραπληγικα να λενε ''οταν μεγαλωσω θα παω Γερμανια σιγα μην κατσω εδω''. Ετσι μαλακες..μπραβο. Οι προγονοι μας θα ντρεπονται για μας. Quote
Smok3BoY Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 na xasw 54 apo tin zwh mou gia ena pragma pou to katalavenw apolita se 1 seira? Quote
Recommended Posts