Jump to content

[GR]Cyta


JaharakaL

Recommended Posts

Η νέα τεχνολογία στο Internet έχει όνομα και λέγεται VDSL2. Mε την VDSL2 μπορούμε να πιάσουμε ταχύτητες μέχρι και 50Mbps (εαν φυσικά βρισκόμαστε σχετικά κοντά σε κάποιο DSLAM). Η Cyta, πρώτη στην Ελλάδα, φαίνεται πως φέρνει εδώ και τώρα την τεχνολογία αυτή στα σπίτια μας και θέλει να το ξέρεις.

 

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση παρακάτω οπου αναγράφονται όλες οι πληροφορίες και οι τιμές για τα πακέτα VDSL 35Mbps και 50Mbps αντίστοιχα. Το θέμα μας εδώ όμως είναι εαν οι ταχύτητες αυτές θα είναι 50Mbps (σκέτο) ή αν θα είναι “έως” 50Mbps, γιατι αν θα είναι πάλι “έως” τότε είναι σίγουρο πως δεν θα τις δούμε ποτέ…

 

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως η διάθεση του VDSL2 θα ξεκινήσει απο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά θα εξαπλώνεται πρώτα στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και αργότερα και στις μικρότερες περιοχές της Ελλάδας.

 

Ανακοίνωση Cyta για VDSL2 :

 

η Cyta ξεκινά τη παροχή υπηρεσιών VDSL πρώτη στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες μέχρι και 50Mbps! Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.

 

Οι νέες επιλογές υπερ-υψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

 

Οι τιμές για τους οικιακούς Πελάτες διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45€/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).

 

Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40€/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48€/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για Πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση Internet με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42€/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα οι τιμές διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45€/μήνα για το 1play 50Mbps.

 

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16€/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.

Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play της Cyta διευρύνονται σε 5 διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα Κύπρο) ώστε οι Πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet Σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

 

 

Pedes auto edw me to 50Mbps ali8euei? i kai ta 35Mbps

Link to comment
Share on other sites

Απλα μου εχουν πει οτι εδω στην ελλαδα μεχρι 0.10 Upload μπορουμε να εχουμε..Για αυτο ρωταω..Btw δηλαδη εδω Σαλονικα 8α περιμενω μεχρι να ερθει σε εμας

Link to comment
Share on other sites

Φιλαρακι εχω ξανακανει το τοπικ και η απαντηση σε αυτο που ζητας ειναι η εξης ..

Ιντερνετ και 100 mbs μπορει να παρεχει η εταιρια το θεμα ειναι οτι σε εμας μπορει να φτανει εως και 24 και αυτο λογω του οτι οι γραμμες μεσα απο τις οποιες ερχεται ειναι παλιες ..

Εγω για παραδειγμα πληρωνω για 24 .. και πιανω 15 οταν ρωτησα την εταιρια γιατι γινεται αυτο μου απαντησαν αυτο που σου ειπα παραπανω λιγο διαφορετικα βεβαια .. αλλα αυτο συμβαινει ..

Link to comment
Share on other sites

Απλα μου εχουν πει οτι εδω στην ελλαδα μεχρι 0.10 Upload μπορουμε να εχουμε..Για αυτο ρωταω..Btw δηλαδη εδω Σαλονικα 8α περιμενω μεχρι να ερθει σε εμας

Στα G-net (Αθηνα,Μενιδι) που το δοκιμασα πιανει μεχρι 9 Mbps Upload
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα, θα χει μεγαλυτερο κοστος η 50αρα αλλα για να δουμε.

42 Το μηνα + 30 κοστος ενεργοποιησης
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα, θα χει μεγαλυτερο κοστος η 50αρα αλλα για να δουμε.

60€ exw akusei oti einai

kai sigoura einai 30 euro stn arxh gia to setup

Link to comment
Share on other sites

Στα G-net (Αθηνα,Μενιδι) που το δοκιμασα πιανει μεχρι 9 Mbps Upload

τα G-Net στο Μενιδι ειναι ελαχιστα μετρα απ τον ΟΤΕ...(30-50 μετρα) για αυτο εχεις τετοιες ταχυτητες...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...