Jump to content

Recommended Posts

Posted

Και εμένα αλλα early game είναι μούφα.

Ναι ρε μαλάκα εδώ ψοφάει από τα 4 lvl pokemon...

Posted

Όχι εγώ έφαγα άγριο ξύλο μόνο από το 2ο έμβλημα που είχε ένα σκύλο. Αλλά 'ντάξει χάλασα όλα τα λευτά στα super potion και μετά από 10 φορές το πέρασα.

Posted

Όχι εγώ έφαγα άγριο ξύλο μόνο από το 2ο έμβλημα που είχε ένα σκύλο. Αλλά 'ντάξει χάλασα όλα τα λευτά στα super potion και μετά από 10 φορές το πέρασα.

Εγώ έβαλα πιο μικρά Pokemon πρώτα και του έριχνα συνέχεια Leer και Sand Attack. Όταν μπήκα με το main Pokemon είχε πολύ low def και accuracy και νίκησα γελοία.

Posted

Ποια leer και sand attack ρε μαλάκα, δεν τα κάνω ποτέ. Μόνο tackle και το καλό, γύφτος είμαι;

Posted

Εγώ έβαλα πιο μικρά Pokemon πρώτα και του έριχνα συνέχεια Leer και Sand Attack. Όταν μπήκα με το main Pokemon είχε πολύ low def και accuracy και νίκησα γελοία.

Εγώ συνήθως έβαζα μικρά για να healάρω το βασικό. xd

Posted

Μαλάκα Dask μην υποτιμάς τέτοιες επιθέσεις. Μια φορά είχα φάει 3 σερί sand-attack και δεν μπορούσα να σταυρώσω επίθεση.

Posted

ρε μπασταρδε dask τσάμπα mic πήγα και πήρα γαμώ το χριστό σου

Θα μπω μόνος game

Posted

Έφτασα στο Groudon. To Kyogre είναι το αγαπημένο μου, πόσο γαμάτο pokemon παίζει να 'ναι;