ExTrEmEDwarf Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Εμένα και η black και η white κάθε φορά που πατάω το start και μετά Α (δηλαδή το Z) ή οποιαδήποτε επιλογή μου ξανακάνει restart και δείχνει αυτή την παπαριά που νιαουρίζει και ζητάει πάλι enter
ExTrEmEDwarf Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Το Χ είναι το Α και το Ζ το Β. Είναι ανάποδα ;p Τραγικό. Μπορώ να τα αλάξω γιατί με ξεβολεύει;
Dask Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Τραγικό. Μπορώ να τα αλάξω γιατί με ξεβολεύει; Δεν ξέρω ;/
Fortuna Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Τραγικό. Μπορώ να τα αλάξω γιατί με ξεβολεύει; Config -> Control Config
Dask Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Δεν είναι τα "καλά" Legendaries. Είναι σαν Entei, Raiku, Suicune. Αλλά είναι ωραία, γιατί δεν σου αρέσουν;
ExTrEmEDwarf Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Δεν είναι τα "καλά" Legendaries. Είναι σαν Entei, Raiku, Suicune. Αλλά είναι ωραία, γιατί δεν σου αρέσουν; το entei, το raiku και το suicune είναι απο τα πιο δύσκολα legendaries γιατί εμφανίζονται μετά που τελειώνεις το προτάθλημα σε random place και μετά αν το σκοτώσεις κατα λάθος ή αν φύγει γιατί δεν έχεις master ball να το πιάσεις άντε να το βρείς.
Fortuna Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 το entei, το raiku και το suicune είναι απο τα πιο δύσκολα legendaries γιατί εμφανίζονται μετά που τελειώνεις το προτάθλημα σε random place και μετά αν το σκοτώσεις κατα λάθος ή αν φύγει γιατί δεν έχεις master ball να το πιάσεις άντε να το βρείς. Εγώ που είμαι pro εκπαιδευτής, άκου τι έκανα στη Gold. Βρίσκω τέλος πάντων το Entei και το κάνει register το pokedex. Μετά όταν πατάς στο pokedex σου δείχνει που είναι στο map. Βλέπεις ένα μέρος που πηγαίνει και όταν κάνεις fly να πας εκεί φεύγει. Ε λοιπόν, πάω σε ένα μέρος που ξέρω ότι πάει σίγουρα και κάνω save. Αρχίζω και κάνω rr μέχρι να έρθει στο μέρος που είμαι, γιατί με τα rr αλλάζει θέση. ;)
Recommended Posts