Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχεις XP , αυτό σημαίνει πως δεν γίνεται να αλλάξεις την γλώσσα του λειτουργικού άμα δεν κάνεις format που σε αντίθεση με τα 7 απλά κατεβάζεις μία μικρή αναβάθμιση και μπορείς να βάλεις έως 35 διαφορετικές γλώσσες.

Posted

Έχεις XP , αυτό σημαίνει πως δεν γίνεται να αλλάξεις την γλώσσα του λειτουργικού άμα δεν κάνεις format που σε αντίθεση με τα 7 απλά κατεβάζεις μία μικρή αναβάθμιση και μπορείς να βάλεις έως 35 διαφορετικές γλώσσες.

μα είχε είδη τις γλώσσες! και μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχουν είδη τα αρχεία της γλώσσας στον υπολογιστή και δεν χρειάζεται να βάλω το CD. τώρα δεν ξέρω..
Posted

μα είχε είδη τις γλώσσες! και μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχουν είδη τα αρχεία της γλώσσας στον υπολογιστή και δεν χρειάζεται να βάλω το CD. τώρα δεν ξέρω..

Βάλε τα 7 ώστε να έχεις λιγότερους μπελάδες στην ζωή σου και μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε κάθε δευτερόλεπτο που περνάει λέω γω.

Posted

Βάλε τα 7 ώστε να έχεις λιγότερους μπελάδες στην ζωή σου και μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε κάθε δευτερόλεπτο που περνάει λέω γω.

μαζεύω χρήματα να τον πάω στον τεχνικό και να βάλω windows 7 + 2 gb ram. να ρωτήσω..επειδή δεν έχω τα drivers του υπολογιστή και θέλω να βάλω win7 μόνος μου , πώς μπορώ να βρώ τα drivers για να τα βάλω μετά?
Posted

μαζεύω χρήματα να τον πάω στον τεχνικό και να βάλω windows 7 + 2 gb ram. να ρωτήσω..επειδή δεν έχω τα drivers του υπολογιστή και θέλω να βάλω win7 μόνος μου , πώς μπορώ να βρώ τα drivers για να τα βάλω μετά?

Αμαρτία να χαλάσεις τόσα λεφτά να σου βάλει win7 για μία διαδικασία η οποία είναι πανεύκολη και υπάρχουν άπειροι οδηγοί για αυτήν. Καλύτερα κάντο μόνος.

Posted

Αμαρτία να χαλάσεις τόσα λεφτά να σου βάλει win7 για μία διαδικασία η οποία είναι πανεύκολη και υπάρχουν άπειροι οδηγοί για αυτήν. Καλύτερα κάντο μόνος.

ξέρω να το κάνω και έχω όλα τα win7. αλλά τα driver που μπορώ να τα βρω? δεν έχω τα CD.
Posted

ξέρω να το κάνω και έχω όλα τα win7. αλλά τα driver που μπορώ να τα βρω? δεν έχω τα CD.

Στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών τους.

Posted

Στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών τους.

μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? HP Compaq dx2400 Microtower PC - Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz.
Posted

μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? HP Compaq dx2400 Microtower PC - Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz.

Δες είναι απλό , για αρχή τα Win7 σου δίνουν τους βασικούς driver μέσο των Windows updates ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Φυσικά δεν είναι οι καλύτεροι driver αλλά βασικοί , ώστε να λειτουργεί ο υπολογιστής. Τώρα για να βρεις τους σωστούς 100/100 driver πρέπει να πας στην ιστοσελίδα της εταιρίας που έχει φτιάξει την

Μητρική

Κάρτα γραφικών

Δηλαδή πρέπει να βρεις μοντέλο για τα δύο παραπάνω και να πας στην ιστοσελίδα τους να κατεβάσεις τους driver.

Π.χ. δες εδώ , www.amd.com δες στα δεξία πόσο απλό είναι να βρεις τους driver μόλις μάθεις μοντέλο και για πιο λειτουργικό σύστημα θες να κατεβάσεις.

Πρέπει να κατεβάσεις

drivers για chipset

drivers για κάρτα γραφικών

drivers για ήχο (συνήθως είναι realtek)

drivers για direct x 9 πάντα

drivers για wifi και ιστορίες , θα τα βρεις στην ιστοσελίδα της μητρικής.

Posted

έχω αυτό εδώ το pc.

HP Compaq dx2400 Microtower PC - Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz.

και θέλω να βάλω τα win7. τα drivers τα έχω χάσει! μπήκα στην εταιρία και τα βρήκα.

είναι σωστά?

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3658376&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3658372&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=1093