Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σημείωση: Αφορά κυρίως φίλους Ολυμπιακού αλλά και ΠΑΟΚ οπότε οι υπόλοιποι μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω αν δεν σας ενδιαφέρει. :)

Παίδες μιλούσα εχθές με ένα παιδί από Γερμανία που υποστηρίζει Βολφσμπουργκ και τον ρωτούσα για τον Βιερίνια αν παίζει. Μου είπε ότι εδώ και καιρό έχει πρόβλημα με τον προπονητή του ο οποίος του λέει ότι πρέπει να χάσει κιλά γιατί είναι υπέρβαρος και γι'αυτό δεν παίζει. Τώρα τελευταία λέει κάνει κάτι εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται επέμβαση γιατί αντιμετωπίζει χοντρό πρόβλημα.. Εμένα γιατί όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα; Δεν αποκλείω το γεγονός η μετακίνηση του στην Βολφσμπουργκ να έγινε για να πάρει μεταγραφεί έμμεσα στον Ολυμπιακό για να μην υπάρξουν τόσες πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αν το καλοσκεφτείτε ο Ολυμπιακός ουκ ολίγες φορές είχε εκφράσει την επιθυμία του για τον Βιερίνια, όπως και ο ΠΑΟΚ λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει είχε διάθεση να τον παραχωρήσει απλά φοβόταν τις αντιδράσεις των οπαδών του. Οπότε δεν αποκλείω να έγινε αυτή η κίνηση για να ικανοποιηθούν και οι 2 ελληνικές ομάδες χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Τώρα θα μου πείτε η Βόλφσμπουργκ γιατί θα έμπαινε σε αυτό το τρυπάκι; Ε βέβαια σίγουρα θα ανταμειφθεί οικονομικά από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείω τίποτα γιατί οι δικαιολογίες που βρίσκουν στην Γερμανία για να μην παίζει ο Βιερίνια είναι πραγματικά αστείες αν το ψάξει λίγο κάνεις. Βρε μπας;

Y.Γ Παρακαλώ μην αρχίσετε σχόλια τύπου: ti leei o mlks x0ax0a0xa0x κτλ.. Αυτά που λέω τα εννοώ και δεν τα βρίσκω τόσο αδιανόητα.. Εσείς τι  πιστεύετε;

Posted

Είχατε δικιο φίλτατε οριστε:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντελίνο Βιερίνια από την Βόλφσμπουργκ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο  δήλωσε στο www.olympiacos.org :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο.

Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού.

Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια του Europa League και την επιστροφή μου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ελπίζω του χρόνου να παίξουμε στο Champions League, καθώς όλοι θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο, όμως για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα.»

Posted

ρε μαλάκα παύλο μακάρι ρε φίλε, αλλά δες στο σιγκ σου και σοβαρέψου...

Μπορεί γι'αυτό να μην κινήθηκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι!