Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αν έχεις άλλο pc κάψε το dvd σε x2 και όχι x8 που το έκανες εσύ λογικά με το poweriso.

Μα δοκίμασα και με USB Driver.
Posted

Δες το προηγουμενο μου ποστ κατι σου γραψα..

Όταν κάνω το backup μετά και το περάσω στο laptop , θα περάσουν μονο τα αρχεία των windows ή και ότι αρχεία έχω εγώ?
Posted

Όταν κάνω το backup μετά και το περάσω στο laptop , θα περάσουν μονο τα αρχεία των windows ή και ότι αρχεία έχω εγώ?

Νομιζω δεν θα σου διαγραψει ολα τα αρχεια σου αλλα κανε ενα Back-up καλου κακου..

Posted

Νομιζω δεν θα σου διαγραψει ολα τα αρχεια σου αλλα κανε ενα Back-up καλου κακου..

Το έκανα αυτό.

Το έγραψα σε DVD.

ΜΕΤΑ?

Posted

Boot αρε το στο λαπτοπ απο DVD.

Το έβαλα.. άργησε λίγο .. μετά μου έβγαλε ένα παράθυρο για το πια γλώσσα θέλω στο πληκτρολόγιο και μετά πάπαλα.. Εκεί σταθερά
Posted

Το έβαλα.. άργησε λίγο .. μετά μου έβγαλε ένα παράθυρο για το πια γλώσσα θέλω στο πληκτρολόγιο και μετά πάπαλα.. Εκεί σταθερά

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει αποτελεσμα ρε συ τι να πω... Προφανως ειναι προβλημα hardware παντως εγω οτι μπορουσα να σου πω στο ειπα απο κει και περα μπορει να μην περναει και απο το χερι μας..

Posted

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει αποτελεσμα ρε συ τι να πω... Προφανως ειναι προβλημα hardware παντως εγω οτι μπορουσα να σου πω στο ειπα απο κει και περα μπορει να μην περναει και απο το χερι μας..

Εγω ξερω αφου του λες μαλακιες >.<

Μπες και καθαρισε τον σκληρο δισκο και μετα δοκιμασε να περασεις τα windows..

Posted

Πως να τον καθαρίσω ρε?

Υ.Γ. Ήρεμα παρακαλώ.

Posted

Αφου δεν ανοιγει καν πως θα το καθαρισει?

Posted

file malon xtipise disko to laptop sou gia na min ginete afta pou sou lene ta pedia i kai kati alo ta windows ta exis egatastisi se dvd+r gt ama ine -r dvd den to dexete