MiraDBZ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ρε μαλάκες, το παλικάρι ΔΕΝ παίζει να τα εννοεί όλα αυτά. Γαμάτος είναι, με έκανε και γέλασα. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ! Quote
Yakamoto Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 http://www.youtube.com/user/nqtv?blend=1&ob=4 oli edw oxi se auton ton malaka xD Quote
`Vaxil Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Και εγώ κεκεδίζω , αλλά επειδή μιλάω πολύ γρήγορα. Αυτός σαν να έχει καπνίσει όλη την Κολομβία μιλάει.. Quote
WeirdSituation Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Και εγώ κεκεδίζω , αλλά επειδή μιλάω πολύ γρήγορα. Αυτός σαν να έχει καπνίσει όλη την Κολομβία μιλάει.. άμα πιει αυτός, θα χεστεί πάνω του ρε, πλάκα μας κάνεις; Quote
MiraDBZ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 λάθος σημείο αλλά τεσπα ;d Έλα ρε επίτηδες το έκανες για να μας τρολλάρεις! Quote
Zeon® Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Καλα ο τυπος πιστευω φρικαρε σε ολη τη ζωη του και οτι μαλακια του κατεβηκε στο μυαλο ειπε να την πει σε ενα βιντεο τελος!δεν υπαρχει αλλη εξηγηση... Quote
ProJecT Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 εγω ειδα την κοπελα μου σε ενα τετοιο thread. Δεν παρεξηγηθηκα.οκ η κοπελα μου ειναι ομορφη την βαλανε για να την παιξει ο κοσμος. και εγω την παιζω μαζι της οταν με αφηνει Quote
Sirocco Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Συμφωνω με Pwnz0r. μα κολλάει ρε μλκ -.- ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ LAGGAREI Quote
Recommended Posts