Kelemvor Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Nai kai ekane pos den tis arese alla ta brikame itan kai konta oi ilikies mas... Exeis klepsei pote apo tin douleia sou?
Ro21 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 nai douleva sena pagotatzidiko stin dwdwni eperna 5-6 megala kutia pagoto alla dax dn einai klepsimo apla ta eperna more siga..mas elege to afediko na pernume :P exeis fonaksei dinata apo nevra se kapio meros pou na exei pl kosmo ?? an nai gt
Snoopi Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 oxi kapou ixa di kapios egrafe min exis adirisis me enan ili8io dimosia gt o kozmos den 8a katalabi tin diafora kapos etc :P Den m erxete ti na po k leo auto ;P
Kelemvor Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Exeis ftisei pote ston kafe tou afentikou sou kai meta na tou ton pas olo xara?? :P
° •иίκoک ™• ° Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oxi. Exeis pote gamisei 2 kolites???(try it...)xD
Snoopi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 den to exo skefti pote.....alla dn pistebo na einai pio kalo apo 2lesbies exis xorisi me mia kopela giati i aderfi tis se goustare k afti enio8e tipsis (omg gia afton ton logo ta xalasame simera k 3enerosa agria!!)
NiGGaZ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 e profanws tetoies peristaseis p vazeis...lol oxi... exw fona3ei ro21...etsi gia plaka ;) ! exeis phdh3ei pote apo tn 1o? ;)
Snoopi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 3o orofo basika itane gremos se metros 3o orofou exis pidi3ei pote apo 1o orofo gia mia kopela??
NiGGaZ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 oxi dn ime malakas... exeis skarfalwsei pote se taratsa gia na vapseis(kaneis graffiti)?
Snoopi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [ti taratsa enois spitou??? stou sxoliou mou (3orofi) nai se ikodomi me kamia dn eimai -beep-!!\\ exis mou***doulisti pote?
NiGGaZ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 mia fora.....eprepe gt to gkomenaki itan.....s lew dn boreis na fadasteis! exeis faei pote touvlo sto kefali?
Snoopi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oxi exo rixi omos :P exis akousi pote g@ystikia mousiki??
Futzi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 nai to wath wath sto spam topic i sto off topic poli gelio milame.... Sou exei tixi pote na pate megali parea protomagia kai na psinetge na sas piash vroxi meta na pate se filou spiti na psinete na ertxonte i goneis tou na feugete na pate se allo spiti kai tin allh mera ksana se allou to spiti.....emena nai prin 10 lepta me phrtna tin gia to vradi pame an sinexisoume apo exthes... :)
° •иίκoک ™• ° Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oxi.Exeis pexei mpounia se ka8hghth sou? (egw nai gt o mlkas me mperdepse me enan allo kai anti 18 mou ebale 9 o @@aras...):S
Recommended Posts