`NeverMore Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 κάνε verify ;o πως ? είναι κανένα μέρος να διαβάσω η απλώς να κάνω χρεωστική κάρτα από τράπεζα ? κανένας να εξηγήσει ? Quote
ProJecT Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 πως ? είναι κανένα μέρος να διαβάσω η απλώς να κάνω χρεωστική κάρτα από τράπεζα ? κανένας να εξηγήσει ? Πανε δες ψαξε στο Spam Topic. Εκανα ενα τοπικ και ρωτουσα και μου ελεγε ο ED. Διαβασε τις σελιδες και θα καταλαβεις. Ειναι πολυ ευκολο. Απλα να ξερεις χρειαζεσαι: Ταυτοτητα ΑΦΜ σε χαρτι(επικυρωμενο νομιζω) απο ΚΕΠ Φωτοτυπια του ΑΦΜ(των χαρτιων που θα παρεις απο το ΚΕΠ και της ταυτοτητας 5 ευρω για το e-banking Και κατι ακομα ψιλα.. βαλε εσυ ενα 20αρικο να εισαι μεσα. Quote
`NeverMore Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Πανε δες ψαξε στο Spam Topic. Εκανα ενα τοπικ και ρωτουσα και μου ελεγε ο ED. Διαβασε τις σελιδες και θα καταλαβεις. Ειναι πολυ ευκολο. Απλα να ξερεις χρειαζεσαι: Ταυτοτητα ΑΦΜ σε χαρτι(επικυρωμενο νομιζω) απο ΚΕΠ Φωτοτυπια του ΑΦΜ(των χαρτιων που θα παρεις απο το ΚΕΠ και της ταυτοτητας 5 ευρω για το e-banking Και κατι ακομα ψιλα.. βαλε εσυ ενα 20αρικο να εισαι μεσα. έψαξα περίπου 10 σελίδες ! Τίποτα .. :P Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 έψαξα περίπου 10 σελίδες ! Τίποτα .. :P http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=229750.0 Quote
`NeverMore Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=229750.0 ευχαριστώ ! Quote
randomnamehere Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 @Extreme - Project Έβαλα την prepaid στο paypal , σε πόσο καιρό θα μου έρθει ο 4ψήφιος ? Μία μέρα? Δεν σκέφτομαι να κάνω κατάθεση σε neobux , αλλά βαριέμαι να ανοίγω άλλο θέμα για paypal , οπότε ρωτάω εδώ xd Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 @Extreme - Project Έβαλα την prepaid στο paypal , σε πόσο καιρό θα μου έρθει ο 4ψήφιος ? Μία μέρα? Δεν σκέφτομαι να κάνω κατάθεση σε neobux , αλλά βαριέμαι να ανοίγω άλλο θέμα για paypal , οπότε ρωτάω εδώ xd καμια βδομάδα Quote
Theonegandalf Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Έχετε λάβει τους 100 referrals που νοικιάσατε. Να έχεις υπόψη σου ότι τις περισσότερες μέρες <50 θα κλικάρουν. Στάνταρ! Quote
randomnamehere Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Μέλος περίπου 1,5 μήνα και ήδη έφτασα να βγάζω 0.4€ τη μέρα , μετά την χθεσινή απόκτηση 25 ref. (49 στο σύνολο .) . Νιώθω περήφανος :d Quote
L2 E.M.D S.R.L Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Fake,because they make money,not you. Quote
ProJecT Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Fake,because they make money,not you. Alright, get the fucκ out from topic now. We didn't asked for your opinion. Quote
L2 E.M.D S.R.L Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Alright, get the fucκ out from topic now. We didn't asked for your opinion. Shut up,your opinion go fuck your self. Quote
FighterBoss Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Έχω σκυλοβαρεθεί με αυτό είναι η αλήθεια,απλά βλέπω που και που τα ads ώστε να παίρνω από τους rented referals. Τα adprize τις τελευταιές μέρες τα ψιλοπαράτησα,δεν τα βλέπω όλα μερικές φορές μιας και έχω να κερδίσω εδώ και 2-3 μήνες (πόσο είναι) κατα τ'αλλά keep up Quote
L2 E.M.D S.R.L Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Is a waste of time.Why don't do something to make money really not by click and stay on the computer 10 min,in 10 min you can have a idea,to be reach your life.Anyway you want it. Quote
Recommended Posts