Jump to content

Theonegandalf

Members
  • Posts

    509
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Theonegandalf

Profile Information

  • Gender
    Male

Theonegandalf's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. If you don't follow a good diet, your result will be Absolute zero :)
  2. The curious case of benjamin button - http://www.imdb.com/title/tt0421715/. Awesome movie. 8/10. I suggest it to anyone.
  3. Ρε οταν διαβασα αυτο το αρθρο ξενερωσα τη ζωη μου οσο δεν παει. Λεω παει αν περασω εκει γκομενες 0 θα το ριξω στο διαβασμα μπας και τελειωσω στα 5 χρονια και φυγω χαχαχα :P. Το μονο καλο ειναι οτι ~1 ωρα μακρυα ειναι το ρεθυμνο που η αναλογια ειναι 20 κοριτσια 1 αγορι. Αυτο συμβαινει διοτι στο ρεθυμνο ειναι ολες οι θεωρητικες σχολες και στα χανια ολες οι τεχνολογικες :P Σωστα τα λες αλλα μην μπερδευεται τα τμηματα Ηλεκτρολογων Μηχανικων & Μηχανικων Η/Υ(που ειναι πατρα,ξανθη,αθηνα,θεσσαλονικη) και Ηλεκτρονικων Μηχανικων που ειναι της κρητης. To τμημα της κρητης ειναι περιπου σαν τους Μηχανικους Η/Υ της πατρας. Full hardware + software. Η διαφορα απο τους Ηλεκτρολογους Μηχανικους ειναι οτι αυτοι εχουν εναν παραπανω τομεα, της ενεργειας. Εχουν τα δικαιωματα που εχουν οι Μηχανικοι Η/Υ + καποια επιπλεον(οπως το οτι μπορουν να υπογραφουν αδειες για ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις κλπ). Αυτη βεβαια ειναι και η μαλακια. Οι μηχανικοι η/υ εχουν σαφεστα πολλες παραπανω γνωσεις σε οτι αφορα Η/Υ απο τους ηλεκτρολογους, ωστοσο εχουν ιδια δικαιωματα :/
  4. Καταρχην να πω και εγω ενα μπραβο σε ολους σας για τους βαθμους που βγαλατε. Τωρα παιδες οσο αφορα τις σχολες, το καλύτερο που εχετε να κανετε ειναι να μπείτε στα σιτε της καθε σχολης, να κοιταξετε αναλυτικα το προγραμμα σπουδων που εχει η καθε μια(υποχρεωτικα μαθηματα, επιλογης κλπ) και επειτα να επιλεξετε. Τωρα οσο αφορα τα τει και τα αει, κατα βασην, τα αει ειναι καλυτερα. Ωστοσο τει πληροφορικης(απο οσο εχω ακουσει) σε θεσσαλονικη/αθηνα ειναι επισης αξιολογα. Μην τα υποτιματε επειδη ειναι τει. Αν βεβαια μπορειτε να πιασετε καποιο αντιστοιχο αει(μιλαω για πληροφορικη) να το προτιμήσετε. Περυσι ειχα ψαχτει παρα πολυ και γω, γι αυτο θα σας πω καποια πραγματα που ειχα μαθει. - Μακρυα απο το τμημα πληροφορικης του Πα.πει(Πανεπιστημιο πειραια) - ΑΠΘ πληροφικη - Πολυ κακα λογια, ιδιαιτερα για τους καθηγητες(μην σας ξεγελαει η υψηλη βαση του, ειναι μονο και μονο επειδη ειναι θεσσαλονικη) - Τμημα επιστημης υπολογιστων κρητης(ηρακλειο) - Αν δεν εχετε οικονομικο θεμα, μπορειτε ανετα να το προτιμήσετε μιας και ειναι απο τα καλυτερα τμηματα πληροφορικης στην Ελλαδα + συνεργασια με το Ι.Τ.Ε(μεγαλο συν). Το ειχα δηλωσει περυσι στο μηχανογραφικο μου, αυτο που μου αρεσε ηταν οτι συνδυαζε και hardware εκτος απο software. Ειχα διαβασει βεβαια καποια αρνητικα για το Ηρακλειο(για φοιτητικη ζωη). -Πληροφορικης Ιωαννινων - πολυ software, ελαχιστο hardware, αξιολογο τμημα, αξιολογη πολη(για φοιτητικη ζωη) -Τμημα Ηλεκτρονικων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ(Χανια) - Παρα πολυ καλο τμημα, απαίσιο μερος για φοιτητικη ζωη(παρ' ολο που ειναι πολυ ομορφη πολη), αναλογια αγοριων - κοριτσιων, 20 - 1 :P Ειχα διαβασει ενα παλιο αρθρο(2007-8) για ενα παλικαρι που παρατησε τη σχολη γιατι δεν αντεξε αλλο στα χανια. Το μονο λεει που καναν εκει ειναι να ασχολιόντουσαν με παραταξεις κλπ επειδη δεν ειχε κοριτσια :P. Το ειχα δηλωσει περυσι(πριν βεβαια διαβασω αυτο κ αλλα πολλα) και ειχα ξενερωσει πολυ, παρακολουσα να μην περναγα εκει. - Τμημα Μηχανικων Η/Υ Και πληροφορικης(εκει ειμαι). Πολυ αξιόλογο τμημα, πολυ ωραια πολη για φοιτητικη ζωη η πατρα, αξιζει πολύ. Υπαρχει βεβαια ενα θεματακι με καποιους καθηγητες αλλα νταξ τι να κανουμε :P
  5. 1)Αναφέρεσαι προφανώς στην τεχνογνωσία. Δε νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες καθώς μην ξεχνάμε οτι οι πετρελαιοκινητήρες δεν είναι κάτι νέο. Υπάρχουν από πολύ παλιά, μπορεί να χρησιμοποιούνται λιγότερο στην ελλάδα(κυρίως λόγω της απαγόρευσης σε αθηνα/θεσσαλονίκη που ίσχυε) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν συνεργεία που να έχουν την τεχνογνωσία σε diesel. Anyway η απάντηση είναι στην αντιπροσωπία. 2)Το κόστος συντήρησης είναι περίπου το ίδιο. γενικά οι πετρελαιοκινητήρες Ποιο οικονομικοί Ποιο ανθεκτικοί(2πλάσιο+ μ.ο ζωής σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες) Ποιο ροπάτοι στις χαμηλές στροφές. Με λίγα λόγια αν κάνεις πολλά χλμ/χρόνο τότε το diesel είναι μονόδρομος. Το opel μάλιστα είναι τοπ σε πωλήσεις. Αξιόπιστο και σε προσιτή τιμή.
  6. Το γαμάτο neobux μου ακύρωσε ολα τα κλικ που κανανε οι ρεφς την τελευταία μέρα. (Πριν λιγες μερες μου ειχε ακυρωσει για αγνωστο λογο παλι γυρω στα 20-30 λεπτα..δεν εδωσα σημασια...) απο 24.90 π ειχα φτασει έπεσα στα 22.90...μου έφαγε ολα τα κλικ που κανανε την τελευταία μέρα και μου έφαγε επίσης 40-50 λεπτα παραπανω για αγνωστο λογο.. Αυτα είναι. Αγαπαμε neobux<3 Ειναι απλά φαιλ.. Και οσο για το αν χρησιμοποιεί bots(ή απλα κοντρολάρει τα έσοδας μας) εγώ είμαι σίγουρος πλέον..
  7. Άμα checkarete στο google θα δείτε ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το neobux χρησιμοποιεί bots και όχι αληθινούς users...ή ότι κοντρολάρει τα έσοδα σας όταν βλέπει ότι είναι πολύ υψηλά.. Μέχρι στιγμής και ύστερα από 1 μήνα στο neobux αυτής της άποψης είμαι...
  8. Εμένα πάντως κάτι που είχα παραγγείλει μου ήρθε σπίτι..
  9. Να έχεις υπόψη σου ότι τις περισσότερες μέρες <50 θα κλικάρουν. Στάνταρ!
  10. Το ξερώ ότι σου πιστώνει όλα τα πορτοκαλί και τα μοβ. Αυτό που εννοούσα είναι ότι και ας κάνουν μερικοί μπορεί να μην στα πιστώνει για να έχει μεγαλύτερο κέρδος. Πίστεψε με δεν είναι αδύνατον, απλά θα ήταν επιβλαβές γιατί αν η διαθεσιμότητα θα των ref προς ενοικιάσει θα ήταν μικρότερη, αρα θα είχε λιγότερα κέρδη ο admin = δεν υπάρχει περίπτωση να εφάρμοζε κάτι τέτοιο.
  11. Όπως σου είπα έχω και τους προηγούμενους 10ημέρες οπότε έχω μια ιδέα για το πως δουλεύουνε.. Και συνεχίζω να θεωρώ πολύ πιθανό το site να μην σου πιστώνει όλα τα κλικ. Όσο για τα κριτήρια για τους refs ναι θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρά, όχι να βάζει όποιον να'ναι. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν επιβλαβές για τον admin καθώς δεν θα υπήρχαν συνέχεια refs για νοίκιασμα => τα κέρδη του θα μειωνόντουσαν κατακόρυφα. Όσο για το adprize πραγματικά πιστεύω ότι είναι κοροιδία..
  12. Μου φαίνεται δύσκολο να είναι τυχαίο, γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει μόνο μια φορά. Δεν μου φαίνεται καθόλου αδύνατο πάντως το site να μην σου πιστώνει όλα τα κλικ που κάνουν οι refs..
  13. Τους έχω 2 μέρες.. Κοίτα είχα αγοράσει και πριν κανα 10ήμερο 10 refs και παρατηρούσα τι γινότανε με τα κλικ που κάνανε.. Δεν ξέρω αλλά η πορεία τους μου φαίνεται πολύ παράξενη... Και φυσικά δεν περιμένω να κάνουν και οι 100 κλικ αλλά όχι να μου πηγαίνουν ενναλάξ. Την πρώτη μέρα να κάνουν οι 30, την άλλη να κάνουν οι υπόλοιποι 30 και τέτοια....Προφανώς το site διαλέγει όποιους να 'ναι. Μέγα λάθος. θα πρέπει να έχει αυστηρά κριτήρια για το αν κάποιοι πρέπει να νοικιάζονται...Αλλά σιγά μη συμβεί ποτέ αυτό..τον admin τον συμφέρει πολύ => πολύ περισσότερα χρήματα.. Μην μιλήσω για το adprize, οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι 0.25% (έχω 0/1000 περίπου). Το adprize είναι ένας πανεύκολος τρόπος να βλέπουμε διαφημίσεις, να πληρώνεται το site από τους διαφημιζόμενους, και εμείς να παίρνουμε τα @@ μας..
×
×
  • Create New...