Jump to content

Report ragezone

eleinoC

Recommended Posts

Παρακατω θα δειτε το διαλογο μου με τον χρηστη του mxc ragezone τον οποιο τον ρωταω αμα εχει λογαριασμο 30 επιπεδο στο league of legends και μου λεει ναι μου ειπε τις πληροφοριες και μου λεει 20 ευρω...του προτεινω 10 ευρω psc και μια wind καρτα ανανεωσης 10 ευρω και μου λεει μονο την Psc του δωσω του δινω την psc δεν μου δινει τον λογαριασμο και μετα απο κανα μισαωρο μπαινω να ελεγξω την paysafe και βλεπω οτι την ειχε χρησιμοποιησει στο ιδιο παιχνιδι...διαλογος και τα αλλα πιο κατω

2n7k1dv.png

f9i6th.png

2wdx8qv.png

2q9xt9i.png

24mw3yb.png

6gkeux.png

1ftoia.png

να οι αποδειξεις παιδια...μου εκλεψε 10 ευρω σε paysafe card και δεν πηρα τιποτα...

στις πρωτες εικονες ειναι αυτα που μου ειπε εμενα και λιγο πιο μετα αυτα που του ελεγα και εγω...

Edit :

εδω τα μηνυματα του...

352oeud.png

το τελευταιο ειναι που λεει y fast ( να του πω την Psc...) και μετα δεν απαντησε ποτε...

Still, the money amount is low, and it's mainly your fault to be scammed in such an easy way.

In the end, using the marketplace is in your risk

φιλε εισαι σοβαρος...δηλαδη αμα εκλεβα το μισο mxc δεν θα ετρωγα ban επειδη το χρησιμοποιουν με δικος τους ρισκο? ελεος...

ας μου δωσει ή την psc ή το acc που ελεγε...

Guest Elfocrash

Still, the money a-beep-t is low, and it's mainly your fault to be scammed in such an easy way.

In the end, using the marketplace is in your risk

+1

and btw there is MM Service so..

ενα πραγμα θελω να μαθω...αν τον εκλεβα εγω θα ειχα φαει acc ban και ip ban στην καλυτερη ναι ή οχι?αν δειτε αυριο τοπικ οτι εκλεψα λευτα σε trade δεν θα λεγατε τιποτα?

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ TRUSTED ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙ?

φιλε εισαι σοβαρος...δηλαδη αμα εκλεβα το μισο mxc δεν θα ετρωγα ban επειδη το χρησιμοποιουν με δικος τους ρισκο? ελεος...

ας μου δωσει ή την psc ή το acc που ελεγε...

Τα report τετοιου ειδους γινονται μονο για να ενημερωνονται οι υπολοιποι , ωστε να μην την ξαναπατησουν. δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω.

Τα report τετοιου ειδους γινονται μονο για να ενημερωνονται οι υπολοιποι , ωστε να μην την ξαναπατησουν. δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω.

+1

δηλαδη δεν εχει ξαναγινει ban για τετοιο σκοπο ε? μια φορα πριν απο 1 χρονο που ειχα κλεψει 10 ευρω ομως ειχα φαει ban εγω...δηλαδη φιλε μου maxtor αμα αρχιζω να κλεβω λευτα εγω δεν θα φαω ban?

δηλαδη δεν εχει ξαναγινει ban για τετοιο σκοπο ε? μια φορα πριν απο 1 χρονο που ειχα κλεψει 10 ευρω ομως ειχα φαει ban εγω...δηλαδη φιλε μου maxtor αμα αρχιζω να κλεβω λευτα εγω δεν θα φαω ban?

Γνωμη μου, ολα εχουν ενα οριο.

Αν κλεψεις μεγαλα ποσα και το μισο mxc(οπως εκανε πχ ο ThePunk που πηρε πανω απο 3-4.000 ) τοτε αλλαζει το θεμα.

Itan Diko sou to la8os Pou ton empisteu8ikes

Ta topics opos eipe kai o maxtor ginonte gia na mn 3anaepanalif8i

Den Trwei ban ..

Lock it please

οκ δηλαδη ειναι σαν να μου λετε το οτι να κλεβω λευτα ειναι καλο πραγμα και δεν τιμωρειτε? εγω θα το ψαξω και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατι γινετε καταγγελεια ;)

οκ δηλαδη ειναι σαν να μου λετε το οτι να κλεβω λευτα ειναι καλο πραγμα και δεν τιμωρειτε? εγω θα το ψαξω και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατι γινετε καταγγελεια ;)

Καλα θα κανεις, γιατι ετσι και αλλιως τα λεφτα σου δεν προκειται να τα επερνες απο εδω.

Απο την στιγμη που δεν τιθεται θεμα για ban ή οτιδηποτε αλλο προς το παρον, το κλεινω.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...