PwnedTheGod™ Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Εγώ όπως βλέπετε, άκουσα τη συμβουλή της καλόγριας του Vaxil και δεν έβρισα μάνα, αλλά με παρέσυρε ο αλήτης. Είναι δοσίλογος και παλιοχαρακτήρας...Το παλιόπαιδο!
`NeverMore Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Sorry αλλά ο Partner ήθελε να το γυρίσουμε σε μάνες. Ντάξει για πλάκα τα λέμε ούτως ή αλλως. Ναι ρε ... Δεν τρελάθηκα ακόμη να τα βάλω μαζί σου . . . BTW το Never More σημαίνει Ποτέ Περισσότερο Πουτσαράς Τουλάχιστον αυτό είχα στο νου μου όταν έφτιαξα το acc . . . Τώρα ο κάθε ένας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα
Yakamoto Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?action=mlist;sa=search ti na poun auti edw r mlks me ta names tous
PwnedTheGod™ Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?action=mlist;sa=search ti na poun auti edw r mlks me ta names tous Εσύ αυτό άκουγες όταν έκανες reg?
`NeverMore Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 6 - 7 Αυτοί οι εφτά πρέπει να έχουν κάνει κάτι με τον AnimaAequitatis και οι άλλοι 6 που ψήφισαν εμένα μάλλον θέλουν πούτσο ... Το έχω πει και σε προηγούμενα ποστ μου πως δεν γαμάω αδερφές !
`NeverMore Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 6-8 AnimaAequitatis φαίνεται έχεις πέραση
FighterBoss Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 από πότε οι ομοφυλόφιλοι έχουν τρίχες ? ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
`NeverMore Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 6 - 7 και οι άλλοι 6 που ψήφισαν εμένα μάλλον θέλουν πούτσο ... Το έχω πει και σε προηγούμενα ποστ μου πως δεν γαμάω αδερφές ! Εγω ψηφισα τον NeverMore eIn po0ctiC
Sirocco Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Αντε βγαλε το μεδουλι απο τον κωλο σου ρε αμοιβαδα,μου θες και να γαμησεις κιολας. Πουσταρα
`NeverMore Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Αντε βγαλε το μεδουλι απο τον κωλο σου ρε αμοιβαδα,μου θες και να γαμησεις κιολας. Πουσταρα Ξέρω πολύ λίγους πούστηδες που το παραδέχονται ! Δεν πειράζει , με το καιρό θα εξοικειωθείς ! Προς το παρόν βολέψου με δονητές ! Take Care *NeverMore*
Sirocco Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ξέρω πολύ λίγους πούστηδες που το παραδέχονται ! Δεν πειράζει , με το καιρό θα εξοικειωθείς ! Προς το παρόν βολέψου με δονητές ! Take Care *NeverMore* Τωρα αρχισαμε και τις πουστικες υπογραφουλες? λαου λαου το παμε μωρη πουσταρα?
Recommended Posts