Jump to content

Recommended Posts

Posted

8a protimousa kati se panseta h kana mpifteki alla ok ...

Ty 8a to valw Sing

H στάση άμυνας σπάνια αποδίδει καρπούς. Πάιξε αλλιώς, ή τράβα για ύπνο!

Posted

Έλα τώρα, αφού θα ξαναέκανες reply. Τώρα παίζει να μην κάνεις για να βγω λάθος, αλλά και οι 2 μας ξέρουμε την αλήθεια.

Posted

Ξέρεις που θα είναι καλύτερα ;) Βάλτο λοιπόν στον πωπώ σου !

Ναι, ξέχασα ότι δε γαμάς αδερφές, αφού δεν έχεις και τα μέσα.

Posted

Ξέρεις που θα είναι καλύτερα ;) Βάλτο λοιπόν στον πωπώ σου !

Ρε το έχετε χέσει το θέμα εσείς οι 2 σε όλα τα σπαμ τόπικς...Εντάξει μπορεί να του αρέσει να σουβλίζει τη κωλοσουφρίδα του εσύ γιατί τον πειράζεις?

Posted

Ρε το έχετε χέσει το θέμα εσείς οι 2 σε όλα τα σπαμ τόπικς...Εντάξει μπορεί να του αρέσει να σουβλίζει τη κωλοσουφρίδα του εσύ γιατί τον πειράζεις?

Αφού είναι πούστης.

Posted

Κίναιδος (κινώ + αιδός)

αυτός που προκαλεί τη ντροπή δηλαδή.

Posted

Αφού είναι πούστης.

Ξέρω πως στη σημερινή Ελλάδα δύσκολα ,αποδέχονται τους πούστηδες σαν εσένα , αλλά μπορείς να πας κάπου στο εξωτερικό και εκεί θα χαρείς τον κόλο σου  !

Δεν είναι ανάγκη συνεχώς , να αρνήσε αυτό που είσαι και σου αρέσει για να αποφύγεις τυχόν ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ !

Posted

Έχεις δίκιο , σταματάω γιατί μάλλον τον φέρνω σε δύσκολη θέση !
Posted

Ξέρω πως στη σημερινή Ελλάδα δύσκολα ,αποδέχονται τους πούστηδες σαν εσένα , αλλά μπορείς να πας κάπου στο εξωτερικό και εκεί θα χαρείς τον κόλο σου  !

Δεν είναι ανάγκη συνεχώς , να αρνήσε αυτό που είσαι και σου αρέσει για να αποφύγεις τυχόν ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ !

Εγώ που είμαι σύκο θα πρέπει να ντρέπομαι ή εσύ που είσαι τούβλο;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...