Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μιλάμε για αληθινούς άντρες. Όχι για γκόμενες που έχουνε πιο πολυ τριχοφυια και από ουρακοτάγγο στις ζούγκλες του αμαζωνίου. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά δεν έχεις τρίχεςμόνο στο πουλί σου, έχεις και στα χέρια και στο στήθος και στα μπούτια. Έχεις δει πολλές γκόμενες με τρίχα στο βυζί?

Δεν κατάλαβα το επιχείρημα σου.

εσύ τον ξυρίζεις και μπαίνεις μξσι;

Ξύπνησα, ξυρίστικα, και άνοιξα 7 ταμπέλες με τα site που μπαίνω κάθε μέρα.

Posted

Λες σου αρέσει η γκόμενα να έχει τρίχα στο μουνί?

Και σου λέω εσύ μόνο στον πούτσο σου έχεις τρίχες? στήθος? πόδια? χέρια? Έχεις δει πολλές γκόμενες να έχουνε τρίχες στα πόδια (ναι υπάρχουν αλλά όχι τόσο έντονα σαν τους άντρες), στα χέρια και στο στήθος?

Τι θέλω να πω, για να αρέσεις σε μία γκόμενα θα ξυρίσεις ότι τρίχα έχεις πάνω σου?

Επίσης και στην γκόμενα στο μούνι της αν έχει τρίχα ή όχι, άμα δεν θέλει δεν την ξυρίζει, εσένα νομίζεις περιμένει να της τον δώσεις. Περιμένουν ακόμα, ουυυυυυυ, όχι λίγοι.

Posted

AUTA EINA ANTRIKA TRAGOUDIA

Τα έχουμε ήδη ποστάρει. Αλλά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ούτε την 1η σελίδα.
Posted

Έλεος δεν είπα να ξυρίζεσαι παντού. Αυτό κατάλαβες; Απλά λέω ότι είναι πολλά τα οφέλη να ξυρίζεσαι εκεί. Τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε οπότε άστο μην γαμάμε και το θέμα αν και θα έπρεπε γιατί το έφτιαξε ο Anima που γαμάει τόπικ κατά καιρούς!

Posted

Έλεος δεν είπα να ξυρίζεσαι παντού. Αυτό κατάλαβες; Απλά λέω ότι είναι πολλά τα οφέλη να ξυρίζεσαι εκεί. Τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε οπότε άστο μην γαμάμε και το θέμα αν και θα έπρεπε γιατί το έφτιαξε ο Anima που γαμάει τόπικ κατά καιρούς!

Ντροπή στα παντελόνια σου, κίναιδε.

Posted

Ντροπή στα παντελόνια σου, κίναιδε.

Τωρά ωραίο θα ήταν να πετούσα ένα "Άλλα λέει η μάνα σου", αλλά άστο τώρα μην φορτώνουμε μεσημεριάτικα!

Posted

Τωρά ωραίο θα ήταν να πετούσα ένα "Άλλα λέει η μάνα σου", αλλά άστο τώρα μην φορτώνουμε μεσημεριάτικα!

Και εγώ θα σου απαντούσα "Η μάνα μου τουλάχιστον δεν είναι συνέχεια μπουκωμένη και μιλάει που και που", αλλά ναι μη φορτώνουμε μεσημεριάτικα.

Posted

Τέτοιες μαλακίες μου θυμίζουν Φατσέα.

1) Δείχνει μεγαλύτερος

2) Είναι πιο υγιεινό και δεν πιάνεις μικρόβια εύκολα.

3) Το σεξ. Δεν γουστάρω να έχω ολόκληρο θάμνο κατά την διάρκεια του. Μου φαίνεται αηδιαστικό και αποκρουστικό. Έσυ όταν σου τύχει να κάνεις στοματικό σε κορίτσι θα γούσταρες να είχε ολόκληρο θάμνο εκεί κάτω; Όχι μάλλον ε; Ούτε αυτές.

Ακριβώς

Μιλάμε για αληθινούς άντρες. Όχι για γκόμενες που έχουνε πιο πολυ τριχοφυια και από ουρακοτάγγο στις ζούγκλες του αμαζωνίου. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά δεν έχεις τρίχεςμόνο στο πουλί σου, έχεις και στα χέρια και στο στήθος και στα μπούτια. Έχεις δει πολλές γκόμενες με τρίχα στο βυζί?

Εσύ είσαι νταλικιέρης είπαμε, δεν έχεις χρόνο ούτε να στρίψεις τσιγάρο

Λες σου αρέσει η γκόμενα να έχει τρίχα στο μουνί?

Και σου λέω εσύ μόνο στον πούτσο σου έχεις τρίχες? στήθος? πόδια? χέρια? Έχεις δει πολλές γκόμενες να έχουνε τρίχες στα πόδια (ναι υπάρχουν αλλά όχι τόσο έντονα σαν τους άντρες), στα χέρια και στο στήθος?

Τι θέλω να πω, για να αρέσεις σε μία γκόμενα θα ξυρίσεις ότι τρίχα έχεις πάνω σου?

Επίσης και στην γκόμενα στο μούνι της αν έχει τρίχα ή όχι, άμα δεν θέλει δεν την ξυρίζει, εσένα νομίζεις περιμένει να της τον δώσεις. Περιμένουν ακόμα, ουυυυυυυ, όχι λίγοι.

Μην συγκρίνεις την γκόμενα με τον άντρα. Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφη, κάθε μέρα αποτρίχωση και χαλάουα. Δεν μπορούν να έχουν τρίχες πάνω τους εκτός απο τα μαλλιά και εκτός αυτού είναι ορμονικό το ζήτημα.

νιάου

@Nevermore: Είσαι ξεφτίλας ρε αγορίνα, προσπαθείς να την πεις στους άλλους με ξεπερασμένες μαλακίες και τελικά πάλι εσύ είσαι αυτός που γίνεσαι περίγελος της συζήτησης