Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ήρθε η ώρα του . Ξεκινάω και εγώ απλά . Ζητάω μία βοήθεια για αυριανό παιχνίδι . Σαραγόσα - Βαλένθια . Έκανα τις αναλύσεις μου (Ναι απο σήμερα ξεκινάω πιο σοβαρά ) , αλλά δεν κατέληξα κάπου . Κάποια ιδεά? Με κόκκινα είναι αυτά που μας αφορούν .

177 REAL ZARAGOSA - VALENCIA

AGONES = 8  -  8

GOAL M/O = 1.12  -  1.37

ENTOS EDRAS NIKES = 2  -  3 (25%  -  37%)

EKTOS EDRAS NIKES = 0  -  1 (0%  -  14%)

ENTOS EDRAS ITTES =  1  -  0 (12% - 0%)

EKTOS EDRAS ITTES = 2  -  1 (25% - 12% )

ISOPALIES ENTOS = 1  -  2 (12% - 25%)

ISOPALIES EKTOS = 2  -  1 (25% - 12% )

GOAL STA DERBY ENTOS  = 2G/3Ag.  -  4G/3Ag. (66% - 133%)

GOAL STA DERBY EKTOS = 5G/3Ag.  -  1G/2Ag. (166% - 50% )

Posted

2 xto xalaro

Εννοείς 2 ή χ , διπλή ευκαιρία ? Αν ναι, χίλιες φορές να μην το ρίξω , 1.25 το δίνει..

ή

Διπλό στο χαλαρό .. 2 είναι το εύκολο αλλα κλείνω και προς Χ ;s

Posted

X/2 - Over...2-3 Goal...Εχεις επιλογες , καλο παιχνιδακι για να ριξεις.

@Το θελαμε αυτο το τοπικ!Ωραιος!

Posted

Μπορεί τέρματα 2-3 , αλλά όβερ το φοβάμαι ... Το 0-2 δεν είναι και πολύ πιθανό , αλλά όχι και ακατόρθωτο . Το 1-1 έχει πιθανότητες απο την μεριά μου . Το 2-1 ή 1-2 δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει .. Λογικά το πάω η 2πλο (2.10) ή Χ (3.10) .. Άντε να σας δώσω και άλλη μία ανάλυση που έκανα :P ...

197 NAPOLI - UDINESE

AGONES = 7  -  7

GOAL M/O = 1.4  -  1.4

ENTOS EDRAS NIKES = 1  -  3 (14%  -  42%)

EKTOS EDRAS NIKES = 2  - 1  (28% - 14% )

ENTOS EDRAS ITTES =  1  -  0 (14% - 0%)

EKTOS EDRAS ITTES = 1  -  0 (14% - 0% )

ISOPALIES ENTOS = 1  -  0 (14% - 0%)

ISOPALIES EKTOS = 1  -  2 (14% - 28% )

GOAL STA DERBY ENTOS  = 4G/3Ag.  -  4G/2Ag. (133% - 200%)

GOAL STA DERBY EKTOS = 3G/1Ag.  -  1G/1Ag. (300% - 100% )

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Χ Ή (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΟΚΥΝΔΙΝΟΥΣ) ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-2

Posted

Napoli Udinese goal 4-6.Θα ριξει μεγαλη ψολια η ναπολι.3-1 Βλεπω.

Μπα... Εγώ Χ θα το παίξω .. Και βαλένθια θα τη ρίξω X ημίχρονο / 2 τελικό (Απόδοση 5.00) Και θα κάνω τον σταυρό μου μιας και είναι δύσκολο αυτό , αλλά όχι ακατόρθωτο :D

Posted

Ναπολι-Ουντινεζε: Αητηττη η Ουντινεζε στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης. Θελει να μεινει ακομα εκει και επισης να μην χασει. Η Ναπολι μετα την απιθανη ισοπαλια που πηρε ψαχνει να επανελθει στης νικες. Καθολου ασχημο το 2.10 του ασσου. Βεβαια πολυ καλο ειναι και ο τζιρος που δινει το χ. Εγω κλεινω ποιο πολυ προς τον ασσο.

Σαραγοσα-Βαλενθια: Δεν ειναι καμια απειλητικη ομαδα η Σαραγοσα ωστε να κανει την ζημια στην Βαλενθια. Επισης η Βαλενθια δεν ειναι καμια τρομερη ομαδα με παρα πολυ καλη επιθεση. Πολυ καλος ο τζιρος στο διπλο της Βαλενθιας οπως επισης και στο χ. Απο εμενα ειναι πολυ πιθανο το 2.

Αυτα απο εμενα. Αμα θες καμια αλλη ομαδα πες μου...

Posted

Ναπολι-Ουντινεζε: Αητηττη η Ουντινεζε στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης. Θελει να μεινει ακομα εκει και επισης να μην χασει. Η Ναπολι μετα την απιθανη ισοπαλια που πηρε ψαχνει να επανελθει στης νικες. Καθολου ασχημο το 2.10 του ασσου. Βεβαια πολυ καλο ειναι και ο τζιρος που δινει το χ. Εγω κλεινω ποιο πολυ προς τον ασσο.

Σαραγοσα-Βαλενθια: Δεν ειναι καμια απειλητικη ομαδα η Σαραγοσα ωστε να κανει την ζημια στην Βαλενθια. Επισης η Βαλενθια δεν ειναι καμια τρομερη ομαδα με παρα πολυ καλη επιθεση. Πολυ καλος ο τζιρος στο διπλο της Βαλενθιας οπως επισης και στο χ. Απο εμενα ειναι πολυ πιθανο το 2.

Αυτα απο εμενα. Αμα θες καμια αλλη ομαδα πες μου...

Βρε η λογική λέει Βαλένθια , αλλά το Μάρτιο που μας πέρασε η Βαλένθια έφαγε 4 μέσα στην Σαραγόσα . Κι πέρυσι 3 ... Οπότε μου είναι δύσκολο απο το 3-0 και το πιο σύγχρονο 4-0 να το γυρίσω στο 2πλο . Παρ'ολα αυτά το στοίχημα είναι ρίσκο και θα το παίξω χ2...

Posted

Ρε ΠΑΙΞΤΟ ΟΒΕΡ ΑΥΤΟ.

Οσο για την Ουντινεζε.4-6 Γκολ σιγουρα.Δεν εχει καμια σπουδαια αμυνα , μπορει να βαλει 1-2 γκολ αλα θα φαει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2.

Χαμσικ , ΛΑΒΕΤΣΙ , Καβανι δεν κοβωντε.

1-1 με την Σιτυ εκτος μη ξεχνας

Posted

Ρε ΠΑΙΞΤΟ ΟΒΕΡ ΑΥΤΟ.

Οσο για την Ουντινεζε.4-6 Γκολ σιγουρα.Δεν εχει καμια σπουδαια αμυνα , μπορει να βαλει 1-2 γκολ αλα θα φαει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2.

Χαμσικ , ΛΑΒΕΤΣΙ , Καβανι δεν κοβωντε.

1-1 με την Σιτυ εκτος μη ξεχνας

Το όβερ το δίνει 1.9 , καθόλου κακά , παρ'όλα αυτά μου έχει κολλήσει το Χ , και μετά την ανάλυση αν δεν το παίξω και βγει χ (Έστω και 2-2 = όβερ) θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ...

Posted

Το όβερ το δίνει 1.9 , καθόλου κακά , παρ'όλα αυτά μου έχει κολλήσει το Χ , και μετά την ανάλυση αν δεν το παίξω και βγει χ (Έστω και 2-2 = όβερ) θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ...

ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ.
Posted

ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ.

Για αύριο έχω

Γούλβς - Σίτυ 2

Νάπολι - Ουντινέζε Χ

Σαραγόσα - Βαλένθια Χ2

Βαγιεκάνο - Μάλαγα 2

Λάτσιο - Κατάνια 1

Αταλάντα - Ίντερ 2

με 2.40 , 378 ... ΑΝ τα πιάσω :P