Dask Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Δεν υποστήριξα τον μπάτσο, αλλά μην μου λες για δικαιώματα την στιγμή που έρχονται σε μία ξένη χώρα, κλέβουν και μόνο πρόβατα δεν τους βγάλατε. Και δεν με απασχολεί αν είναι αλλοδαποί ή Έλληνες. Όταν σκότωσαν τον άνθρωπο για να του πάρουν την κάμερα και η γυναίκα του γεννούσε δεν είδα κανεις να μιλάει για δικαιώματα, αλλά όλοι λέγανε "αλήτης, σκότωσε τον άνθρωπο κλπ" . Quote
FighterBoss Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 εδώ ο άλλος τραβάει βίντεο, σκέψου λίγο γαμώ τα γαυγάμηλα Quote
Xplicit7 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Είναι μεμονωμένο περιστατικό ρε χαχαχαχα Quote
Bleik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Δεν υποστήριξα τον μπάτσο, αλλά μην μου λες για δικαιώματα την στιγμή που έρχονται σε μία ξένη χώρα, κλέβουν και μόνο πρόβατα δεν τους βγάλατε. Και δεν με απασχολεί αν είναι αλλοδαποί ή Έλληνες. Όταν σκότωσαν τον άνθρωπο για να του πάρουν την κάμερα και η γυναίκα του γεννούσε δεν είδα κανεις να μιλάει για δικαιώματα, αλλά όλοι λέγανε "αλήτης, σκότωσε τον άνθρωπο κλπ" . Ετσι.Μου αρεσει πολυ οταν ατομα σαν την παρτη σου γενικευουν και κρινουν εναν ολοκληρο λαο απο τις πραξεις λιγων. Quote
Dask Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ετσι.Μου αρεσει πολυ οταν ατομα σαν την παρτη σου γενικευουν και κρινουν εναν ολοκληρο λαο απο τις πραξεις λιγων. Κατάλαβες τι έγραψα? Quote
Bleik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Κατάλαβες τι έγραψα? Φυσικα και καταλαβα.Απο το οτι υπηρξε μια αποπειρα κλοπης, το πηγες σε ενα περιστατικο δολοφονιας πριν κατι μηνες. Quote
Dask Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Φυσικα και καταλαβα.Απο το οτι υπηρξε μια αποπειρα κλοπης, το πηγες σε ενα περιστατικο δολοφονιας πριν κατι μηνες. Και το περιστατικό κλοπής "λίγα" χρόνια πριν είναι. Αυτό σε ενόχλησε? Quote
FighterBoss Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 οι μπάτσοι σπάνε πλάκα μαζί τους είναι ξεκάθαρο. ο ένας παίζει μαζί τους κι ο άλλος το τραβάει βίντεο μόνος ένας βλαμμένος δεν θα το καταλάβαινε αρχίστε τις πίπες οι υπόλοιποι Quote
Bleik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Και το περιστατικό κλοπής "λίγα" χρόνια πριν είναι. Αυτό σε ενόχλησε? Συγκρινεις μια κλοπη με μια δολοφανια?Ειμαστε με τα καλα μας? Quote
Dask Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Συγκρινεις μια κλοπη με μια δολοφανια?Ειμαστε με τα καλα μας? Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε ασ'το. Να σου ξεκαθαρίσω, δεν έχω πρόβλημα με αλλοδαπούς. Έχω πρόβλημα με κάθε άτομο που κάνει τέτοιες πράξεις και μετά ψοφάει για τα δικαιώματά του. Quote
Bleik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε ασ'το. Να σου ξεκαθαρίσω, δεν έχω πρόβλημα με αλλοδαπούς. Έχω πρόβλημα με κάθε άτομο που κάνει τέτοιες πράξεις και μετά ψοφάει για τα δικαιώματά του. Δηλαδη το παιχνιδακι που κανουνε αυτοι οι 2 αστυνομοι για εσενα ειναι ο,τι πρεπει για τιμωρια, ετσι? Quote
Dask Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Δηλαδη το παιχνιδακι που κανουνε αυτοι οι 2 αστυνομοι για εσενα ειναι ο,τι πρεπει για τιμωρια, ετσι? Ρε είσαι βλάκας? Το έχω εξηγήσει με 10 post. Πάρε χαμπάρι. Άμα πας και σκοτώσεις έναν άνθρωπο ή κλέωεις ή ότι σκατά κάνεις μετά τα δικαιώματα σου τα θέλεις. Το ότι σκότωσες ή έκλεψες μετά στα αρχίδια σου έτσι. Αφού έχουμε δικαιώματα πάμε σκοτώνουμε και κλέβουμε έτσι αβέρτα. Quote
Bleik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ρε είσαι βλάκας? Το έχω εξηγήσει με 10 post. Πάρε χαμπάρι. Άμα πας και σκοτώσεις έναν άνθρωπο ή κλέωεις ή ότι σκατά κάνεις μετά τα δικαιώματα σου τα θέλεις. Το ότι σκότωσες ή έκλεψες μετά στα αρχίδια σου έτσι. Αφού έχουμε δικαιώματα πάμε σκοτώνουμε και κλέβουμε έτσι αβέρτα. Αγορι μου καταλαβε πως αυτοι οι 2 αστυνομικοι δεν ειχαν σκοπο την τιμωρια αυτης της πραξης και ουτε δινανε δεκαρα τσακιστη για την γρια, αλλα ηθελαν να περασουν την ωρα τους κανοντας χαβαλε. Quote
`NeverMore Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Σίγουρα τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται , ώστε αυτός που τα διέπραξε να το σκεφτεί την επόμενη φορά !!! Αλλά σίγουρα αυτός είναι ένας λάθος τρόπος ... Quote
'Baggos' Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Σίγουρα τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται , ώστε αυτός που τα διέπραξε να το σκεφτεί την επόμενη φορά !!! Αλλά σίγουρα αυτός είναι ένας λάθος τρόπος ... Σίγουρα αυτός δεν είναι τρόπος, τους έπιασε, απλά να τους ρίξει μέσα... Απλά αυτοί οι μπάτσοι ήθελαν έναν τρόπο να περάσει η ώρα τους, στα @@ τους η γιαγιά. Αλλά τι περιμένεις, ελληνική αστυνομία! Quote
Recommended Posts