PaNiKoSiS Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kalhspera, simera piga na kanw compile me to eclipse to pack tou acis(dokimasa k alla pack k to idio) kai thn wra pou kanw check fortoni ws ena simio kai kolaei ekei gia pada :/ mipws kserei kaneis ti paizei??
0 Justice Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Αποκλείεται να κολλάει για πάντα, πρέπει να περιμένεις κάμποση ώρα για να γίνει.
0 PaNiKoSiS Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 padws to afisa 1,5 wra kai itane dan sto 3,8 mb kai 65% pataw details kai dn kouniotane tpt!!! akoma palevw na vrw ti pezei!! Edit: pezei na fteei epidei me to idio eclipse exw ksanakanei compile ena allo pack??
0 PaNiKoSiS Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 sorry gia double post apla na pw oti vre8ike i lusi kai tha thn pw gia opion exei to idio promb, dld ama exei kolisei to eclipse k dn kanei check to diagrafis(to eclipse) to ksanapernas, ksanakaneis to update kai ola comple!!! as klidothi to topic thanks!!!
Question
PaNiKoSiS
Kalhspera, simera piga na kanw compile me to eclipse to pack tou acis(dokimasa k alla pack k to idio) kai thn wra pou kanw check fortoni ws ena simio kai kolaei ekei gia pada :/ mipws kserei kaneis ti paizei??
4 answers to this question
Recommended Posts