Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα,

εδώ και 1 μήνα ταλαιπωρούμαι με το router που μας δώσανε μετά την ανανέωση συμβολαίου στην HOL (net faster) διότι πέφτει συνεχώς το internet.Βάζω το άλλο router που είχαμε (fritz box) και όλα είναι καλά.

Όμως, δεν γίνεται να βάλω το fritz box διότι δε μπορούμε να έχουμε τηλέφωνο.Πρέπει να έχει γίνει κάποια ρύθμιση στο router ώστε να έχουμε τηλέφωνο μόνο απο εκεί.

Για να μην τα πολυλογώ, θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βάλω το fritz box και να έχω και τηλέφωνο.

PS: Έχω δοκιμάσει να μιλήσω με τους "τεχνικούς" και να βάλω splitter αλλά τίποτα.

Posted

Το προβληματικό ρούτερ μήπως είναι ασύρματο και σου κλέβουν σύνδεση ή στο κάνουν reset?

Απ' ότι είδα και το φριτζ ασύρματο είναι απλά το αναφέρω πάνω μπας και συνδέεσαι με λαν.

Άμα το συνδέσεις στην πίσω θύρα που λέει 1 δεν έχεις τηλ?

Δές τον οδηγό εδώ λέει πιο κάτω ακριβός την σύνδεση του splitter .

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=36117

Posted

Πολύ απλά πάρε τηλέφωνο και πες τους το.

Θα προσπαθήσω αύριο απλά σκέφτομαι μήπως δεν γίνεται επειδή μου δίνουν ένα προκαθορισμένο router.

Το προβληματικό ρούτερ μήπως είναι ασύρματο και σου κλέβουν σύνδεση ή στο κάνουν reset?

Απ' ότι είδα και το φριτζ ασύρματο είναι απλά το αναφέρω πάνω μπας και συνδέεσαι με λαν.

Άμα το συνδέσεις στην πίσω θύρα που λέει 1 δεν έχεις τηλ?

Δές τον οδηγό εδώ λέει πιο κάτω ακριβός την σύνδεση του splitter .

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=36117

Το έχω διαβάσει αυτό φίλε και δεν βοήθησε.Επίσης, δε μου κλέβουν internet και το τηλέφωνο στις θύρες FON δεν δουλεύει.