z1r3k Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 bori kapios na mou gt otan hitaro me normal hit kano ston alo 4-5 dmg eno me skill kano kala normal kai ta ala weapon p.x a grade b grade ... hitaroun opos S grade weps nomizo pos ftene ta weapon se kati bori kanis na lisi to prob m??
0 ExCaLiBuR® Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ti pack exeis ? ektos apo auto ta S grade pou les einai custom ?
0 Flash™ Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 1: To pack sou poias team einai ? 2: ti compile einai ?
0 Zake Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 bori kapios na mou gt otan hitaro me normal hit kano ston alo 4-5 dmg eno me skill kano kala normal kai ta ala weapon p.x a grade b grade ... hitaroun opos S grade weps nomizo pos ftene ta weapon se kati bori kanis na lisi to prob m?? που θες να ξέρουμε τι σκατοπακ χρησιμοποιείς ή τι βλακείες έχεις κάνει;
Question
z1r3k
bori kapios na mou gt otan hitaro me normal hit kano ston alo 4-5 dmg eno me skill kano kala normal
kai ta ala weapon p.x a grade b grade ... hitaroun opos S grade weps nomizo pos ftene ta weapon se kati bori kanis na lisi to prob m??
6 answers to this question
Recommended Posts