Devilfenix Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Γεια σας παιδία. Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια θα ήθελα ένα έυχρηστο και καλό προγραμματάκι για να μπορώ να ενσωματώνω τους υπότιτλους που θέλω σε μια ταινία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Quote
Nosti21 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Την ταινια να την γραφεις σε cd/dvd η να την βλεπεις στον υπολογιστη;; Quote
Spidey* Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 -vob sub -virtual Dub Και ενα γρηγορο guide Που βρηκα... How To Add Subtitles To Your Videos Quote
Nosti21 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 -vob sub -virtual Dub Και ενα γρηγορο guide Που βρηκα... How To Add Subtitles To Your Videos Ωραιος ρε φιλε με βοηθησες και εμενα γιατι ουτε εγω δεν ηξερα πως το κανουμε αυτο :) . Quote
Spidey* Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ωραιος ρε φιλε με βοηθησες και εμενα γιατι ουτε εγω δεν ηξερα πως το κανουμε αυτο :) . Δεν αξίζει να ενσωματώσεις τους υπότιτλους.. αργεί πολύ . Προτιμώ vob sub Που είναι γρήγορο και σύνδεση TV-PC ( άποψη μου ) άλλα εντάξει .. μπορεί ο φίλος να χρειάζεται DVD Quote
Nosti21 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Δεν αξίζει να ενσωματώσεις τους υπότιτλους.. αργεί πολύ . Προτιμώ vob sub Που είναι γρήγορο και σύνδεση TV-PC ( άποψη μου ) άλλα εντάξει .. μπορεί ο φίλος να χρειάζεται DVD Ενταξει ναι. Εγω βλεπω διαφορετικα της ταινιες που θελω. Συνδεω το λαπτοπ με την tv βαζω και το BsPlayer που υποστηριζει υποτιτλους και ειμαι μια χαρα ;) . Quote
Recommended Posts