Ring Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Me ta leuta p t doses tou maxtor einai sto dubai twra kai kanei diakopes 8a anoixo kai egw forum na bgalw leuta gia hawai..se kanw kai admin an 8es. mauto to pleuro na kimase oti edwsa lefta ;) alla s tsouzei giauto anigeis kai anoigoun k oi alloi topics giamena ahahh
Reptant_ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 μας νοιαζει που εισαι gold ναιιιιιιιιιιιιιιι /να απλα γελαμε μαζι σου
UnixCode Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 mauto to pleuro na kimase oti edwsa lefta ;) alla s tsouzei giauto anigeis kai anoigoun k oi alloi topics giamena ahahh ti xerese , toulaxiston se 1 vdomada tha exeis bgei apo mod..
Soula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 mauto to pleuro na kimase oti edwsa lefta ;) alla s tsouzei giauto anigeis kai anoigoun k oi alloi topics giamena ahahh akoma perimenw to de karma pou m eta3es epidi dn diavasa tous xarakes
ExTrEmEDwarf Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 epic τι epic ρε ανάπηρο; Τον ξέρεις τον krash;
Ring Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 akoma perimenw to de karma pou m eta3es epidi dn diavasa tous xarakes Το έχεις το -1 σου απο το spam που έκανες τι epic ρε ανάπηρο; Τον ξέρεις τον krash; Κανένας βλάκας θα είναι σαν κι εσένα
Kяaσh Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 mauto to pleuro na kimase oti edwsa lefta ;) alla s tsouzei giauto anigeis kai anoigoun k oi alloi topics giamena ahahh na me tsouxi ti oti eisai ena katestrameno paidaki? na me noiaxei ena forum p exei pio pollous nekrous apo zwntanous? na me noiaxei oti elipa 20 meres kai to pio kainourgio pragma p eida eisai esu? na me noiaxei ti oti o maxtor einai i poutana p stinei kwlo gia leuta na me noiaxei ti oxi o maxtor anoigei server gia na bgalei leuta apo secret donates ante geia re vlaka otan hmoun moderator egw esu ma8enes pws paizeis pasxetza
Reptant_ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Παω ενα λολ, οταν γυρισω να εχει τουλαχιστον 4 σελιδες manes war
Soula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 toxis to -1 s apo to spam p ekanes xtipa kialooo tha to ante3wwww den pe8enw etsi apla 9a palepsw
Ring Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 na me tsouxi ti oti eisai ena katestrameno paidaki? na me noiaxei ena forum p exei pio pollous nekrous apo zwntanous? na me noiaxei oti elipa 20 meres kai to pio kainourgio pragma p eida eisai esu? na me noiaxei ti oti o maxtor einai i poutana p stinei kwlo gia leuta na me noiaxei ti oxi o maxtor anoigei server gia na bgalei leuta apo secret donates ante geia re vlaka otan hmoun moderator egw esu ma8enes pws paizeis pasxetza Re si iremise toso polu etsoukse? bale ligo ladaki k ela vradaki 9ax9x9a9
UnixCode Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Re si iremise toso polu etsoukse? bale ligo ladaki k ela vradaki 9ax9x9a9 po den aksizei na asxolithi kaneis mazi s re file pragmatika
Kяaσh Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Re si iremise toso polu etsoukse? bale ligo ladaki k ela vradaki 9ax9x9a9 Na me tsouxi ti re emo?re mlka mpas kai eisai o filos m to Liontaraki se new version?
Soula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Re si iremise toso polu etsoukse? bale ligo ladaki k ela vradaki 9ax9x9a9 allon 8a tsou3i tora giati prolava ekana copy to edited post
Ring Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 allon 8a tsou3i tora giati prolava ekana copy to edited post h ektos ean grafeis oti nane k les oti ta grafw egw
Soula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 h ektos ean grafeis oti nane k les oti ta grafw egw to edit pou ekanes fenete kai dn mporeis na pis tpt gi auto molis pires mia 8esi sto report section
Recommended Posts