Jump to content

Recommended Posts

Posted

Λοιπον παιδια, ψαχνω team για ranked. Παιζω τα παντα, AD/AP Range/Melee, Tank, Jungle, Support (λιγο).

Θελω να παρω rating αλλα δεν γινεται, τυχαινω παντα με τραγικους. Οποιος θελει ας πει εδω, να κανω add και ολα τα αρμοδια μηπως παιξω κανενα game της προκοπης.

P.S : Ειμαι απελπισμενος !

Posted

για ποσο elo μιλαμε? :D

Φιλε κοιταξε να δεις, προσπαθω πραγματικα. Παιζω καλα, αλλα το παιχνιδι απ'οσο γνωριζεις ειναι 5 εναντιον 5. Εχω φτασει 1240, διοτι παρ'ολο που παιζω ενα χρονο σχεδον δεν επαιζα ranked, αλλα τωρα μονο ranked παω και με αυτο που βλεπω σηκωνω το κεφαλι ψηλα και λεω ενα τεραστιο.... ΓΙΑΤΙ?
Posted

Φιλε κοιταξε να δεις, προσπαθω πραγματικα. Παιζω καλα, αλλα το παιχνιδι απ'οσο γνωριζεις ειναι 5 εναντιον 5. Εχω φτασει 1240, διοτι παρ'ολο που παιζω ενα χρονο σχεδον δεν επαιζα ranked, αλλα τωρα μονο ranked παω και με αυτο που βλεπω σηκωνω το κεφαλι ψηλα και λεω ενα τεραστιο.... ΓΙΑΤΙ?

να ξερες ΠΟΣΟΙ αλλοι το χουν πει αυτο το γιατι :p
Posted

Χωρίς παρεξήγηση. Κανένα σοβαρό team δε θα ενδιαφερθεί για κάποιον που είναι unranked.

Posted

Χωρίς παρεξήγηση. Κανένα σοβαρό team δε θα ενδιαφερθεί για κάποιον που είναι unranked.

Δεν παρεξηγω, αλλα εσυ δεν ξεκινησες αμεσως με 1400 elo. Ή κανω λαθος?
Posted

Δεν παρεξηγω, αλλα εσυ δεν ξεκινησες αμεσως με 1400 elo. Ή κανω λαθος?

Όταν φτιάξαμε Team δεν ήμουν Unranked στο solo q ;p

Posted

Όταν φτιάξαμε Team δεν ήμουν Unranked στο solo q ;p

Οκ καταλαβες τι εννοω παντως. Και δεν φαινεται αν ο αλλος ειναι καλος ή οχι απο το elo. Τελος παντων, ισως εμπαινες με niothability ατομα και σου εβγαιναν καλα τα game. Αυτο που βλεπω εγω παντως στο solo και τα ατομα που τυχαινω να ειμαι ειναι κακομοιρια.
Posted

Φίλε επειδη ειμαι στην ιδια κατασταση 8α ηθελες μηπως να ισε με εμενα και εναν φιλο μ 3v3 ranked games milame meso skype :P!

dikia m vathmologia 1324

o friend 1392,1462(5v5 solo αστω κολος το ατομο μονο με σοβαρους πεζει XD!) ?

ama thec stile minima sto mxc i ingame Cta8akhcFtw

Posted

Φίλε επειδη ειμαι στην ιδια κατασταση 8α ηθελες μηπως να ισε με εμενα και εναν φιλο μ 3v3 ranked games milame meso skype :P!

dikia m vathmologia 1324

o friend 1392,1462(5v5 solo αστω κολος το ατομο μονο με σοβαρους πεζει XD!) ?

ama thec stile minima sto mxc i ingame Cta8akhcFtw

Δεν παιζω 3v3 αλλα τι να κανουμε εδω που φτασαμε, εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο 5v5 Premade ή Solo αν ενδιαφεροταν κανενας και ας πηγαινουμε με 3 random. Θα σε κανω add σε λιγο γιατι παιζω τωρα, αν εισαι μεσα να αποδεχτεις.
Posted

αν εισαι ranked σε σολο τοτε εισαι κομματακι καλος η επεσες σε καλες ομαδες. το να ειναι unranked καποιος σε σολο τοτε δν λεει κ πολλα...εφτασα κοντα στα 300 elo για πλακα κανοντας leave :D  τι παει να πει? οτι ειμαι noob? :D

για μενα το καλυτερο ειναι να εισαι ο αρχηγος.δλδ να μπορεις να κουβαλησεις την ομαδα πανω σου οταν δειχνουν να τα χανουν. για αυτο κ το σολο γαμιεται κ υπαρχουν τοσοι ασχετοι.δεν φανταζεσαι ποσες φορες το κανα για να ανεβω στα 850-900

Posted

αν εισαι ranked σε σολο τοτε εισαι κομματακι καλος η επεσες σε καλες ομαδες. το να ειναι unranked καποιος σε σολο τοτε δν λεει κ πολλα...εφτασα κοντα στα 300 elo για πλακα κανοντας leave :D  τι παει να πει? οτι ειμαι noob? :D

για μενα το καλυτερο ειναι να εισαι ο αρχηγος.δλδ να μπορεις να κουβαλησεις την ομαδα πανω σου οταν δειχνουν να τα χανουν. για αυτο κ το σολο γαμιεται κ υπαρχουν τοσοι ασχετοι.δεν φανταζεσαι ποσες φορες το κανα για να ανεβω στα 850-900

Ναι φιλε εχεις απολυτο δικιο, στο σολο δεν ξερεις ποτε με ποιους θα μπεις, σημερα εχασα 4 game συνεχομενα απο leave, feed και διαφορα αλλα. Αλλα δεν εχω 5αδα ( τουλαχιστον την καταλληλη) για να παιξω premade 5v5 και ετσι αναγκαστικα παω σολο. Ειχα φτασει 1248 rating στο σολο και απο εκει και περα ειμαι πανω κατω στο 1130-1190. Μια χανω, μια κερδιζω και παει λεγοντας. Και δεν ειναι οτι δεν παιζω καλα, ή οτι δεν παιζει ολο το team καλα, 1 αντε 2 το πολυ το γαμανε καθε φορα.