Dask Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Παιδια εχω κανει ενα λαθος, το Ασημενια Φεγγαρια δεν ειναι τουρκικο. :D Quote
ProJecT Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Αυτό δεν το περίμενα από εσένα. Όχι ρε μαλάκα.. Χωρίς πλάκα το Εζέλ γαμάει, άσχετα που στην ζωή μου δεν παρακολούθησα Τούρκικα. 2 επισόδεια έχω δει απο τον Εζέλ. Quote
Soula Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 btw, η αδερφή του "κακού" στο αγιάζι του έρωτα είναι θεά απλά http://www.google.gr/search?q=Ebru+Kocaaga&hl=el&client=firefox-a&hs=9wL&rls=org.mozilla:el:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OFU4TpaqNs-XOuXl5cgD&ved=0CBwQsAQ&biw=1366&bih=575 fapper Quote
HellRuLeR Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Εσυ θα εχανες το Εζελ για να παιξεις το πουλι σου? Τοση στερηση? AXAXAXA RE KAMENO KORMI TI NA TO KANW TO TOURKIKO?GIA MOUTZES EINAI OLOI TOUS KAI UPOSTIRIZETE KWLOPROBATA TA TOURKIKA POU SAS PLASAREI O LATSIOS...kAOI MaLAKES EISTE!!!!!!PROTIMW NA PAIZW TON POUTSO M PARA NA KEGOMAI STHN THLEORASH Quote
Dask Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 AXAXAXA RE KAMENO KORMI TI NA TO KANW TO TOURKIKO?GIA MOUTZES EINAI OLOI TOUS KAI UPOSTIRIZETE KWLOPROBATA TA TOURKIKA POU SAS PLASAREI O LATSIOS...kAOI MaLAKES EISTE!!!!!!PROTIMW NA PAIZW TON POUTSO M PARA NA KEGOMAI STHN THLEORASH Οκ :) Quote
Dir50 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 AXAXAXA RE KAMENO KORMI TI NA TO KANW TO TOURKIKO?GIA MOUTZES EINAI OLOI TOUS KAI UPOSTIRIZETE KWLOPROBATA TA TOURKIKA POU SAS PLASAREI O LATSIOS...kAOI MaLAKES EISTE!!!!!!PROTIMW NA PAIZW TON POUTSO M PARA NA KEGOMAI STHN THLEORASH Ekfrastikes swsta teknon mou . Quote
ExTrEmEDwarf Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Μια ερώτηση: Γιατί κάθεστε και βλέπετε τους κωλότουρκους στην tv με την ανάπηρη μετάφραση απο το να δείτε ελληνικές σειρές να στηρίξετε το ελληνικό κοινό και πρωταγωνιστές; Έστω δείτε κάτι ξένο, αλλά όχι τούρκικο. Εγώ δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω, ούτε να τους μυρίζω, ούτε να τους ακουμπάω. Αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη. Quote
`Vaxil Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Εγώ που προτιμώ Το Αληθινό Το Αίμα , προς τα που να οδευτώ ; Quote
Recommended Posts