ExCaLiBuR® Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Geia sas paidia tha ithela ena kalo kai free antivirus na einai kai elafri gia 32bit kai ektos apo auto epeidi me breikan ta windows ena kalo programmataki gia na ta kanei gnisia ta windows 7 eixa brei ena alla otan to perasa gamise to pc kai ksana ebala apo tin arxi ta win
ExCaLiBuR® Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 eset boxcrakced kai gia activation pm me. thanks bro na se kala locked
Steven7 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 egw exw microsoft essentials polu kalo vriskei to paramikro me 1-2 updates tin imera to egkrinw afou einai kai tis microsoft btw gia na min prizoun ta windows genuie eixa 1 .exe alla den to vriskw twra... gl me afto
ExCaLiBuR® Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 egw exw microsoft essentials polu kalo vriskei to paramikro me 1-2 updates tin imera to egkrinw afou einai kai tis microsoft btw gia na min prizoun ta windows genuie eixa 1 .exe alla den to vriskw twra... gl me afto me help o psomas kai ton euxaristw enas mod na to lock
Grim. Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Και το avast! Antivirus κάνει δουλειά. (έχω το free edition) και είμαι ικανοποιημένος..
Recommended Posts